sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Agikisa Janakkalassa

Aamulla kello soitti 06.00 sillä edessä oli lähtö Janakkalaan agikisaan. Seiskan pintaan pakkasin tavarat, koirat sekä itteni autoon ja nokka kohti Janakkalaa, onneks tonne ei oo kuin tunnin ajomatka.

Tuomarina toimi Johanna Würtrich, meidän seuran oma tuomari ja reenataan samassa ryhmässä.
Alotettiin hyppärillä ja vaikka yks kaarre lipes vähän pitkäks niin maalissa oltiin tuloksella 0vp ja aika -4,25 sijoitus oli vasta 16/44.
Toisena oli vuorossa agirata ja hiukan jännitti, sillä Leo on roiskinu kontakteja kisoissa vaikka tekee reeneissä jo hienoja kontakteja. Otin niitä varman päälle, jotta ei tuu mitään loikkia. Ja eipä tullu sillä maalissa oltiin jälleen 0vp ja aika -3,38 ja sijoitus 13/46.
Viimeisenä oli vielä yksi agirata ja tähän lähdin kontaktien osalta luottavaisemmin, mutta mielessä kävi että näinkö saatais kolme nollaa, sillä ei olla tähän pystytty kuin viime vuoden piirinmestiksissä missä yks rata oli joukkuerata. Mutta maalissa jälleen 0vp ja aika -4,30 ja sijoitus 12/43.

Olin kyllä todella tyytyväinen koiraan ja itseeni että nykästiin meidän eka TRIPLAnolla! 
Meillä on nyt 4 tuplaa SM-kisoihin ja yhteensä näitä karkeloita varten on nyt kasassa 16 nollaa eli vähän enemmän kuin vähimmäis vaatimus 7 nollaa =)
Hieno Leo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti