lauantai 19. tammikuuta 2013

Agiliitelyä

Perjantaina oli vuorossa Leon normaalit reenit ja porukkaa oli tulossa niin vähän että mentiin jo klo 18 reeneihin. Pikkusen oli raikasta ulkona sillä lämpötila oli -19, mutta onneks meillä on lämmin halli. Koirille kaks takkia päälle molemmille ja häkki peittoon niin ne tarkes hyvin autossa, vesikin pysy jopa sulana metallikipossa.

Leo oli tosi hyvässä vireessä alusta asti ja se kuunteli kokoajan ohjeita. Käännöksissä se jopa oli liian hyvin mukana, mutta se on vaan positiivista ja ottihan se käännöksessä olevan hypyn kun ohjaava käsi oli mukana =) Kontaktit oli tosi hienoja, ei yhtään läpijuoksua vaan hienot stopit joka kerta! Olin varsin tyytyväinen pieneen mutikaiseen. Molemmilla kierroksilla tehtiin vaan kaks rataa, sillä toisella kertaa saatiin korjattua ekan radan mokat. Sunnuntaina suunta Janakkalaan ja kisoihin.

Trip pääsi kans reenaan, sillä keskiviikkona toinen joutu pettyyn, kun ei päässy reenaan =)
Aloteltiin kepeillä ja toki aluks tulee muutama moka, mutta eipä olla koko keppejä vielä niin montaa kertaa tehty. Saatiin homma pelittään ja otettiin hypyn takaa ja putki - hyppy - kepit. 
Tehtiin myös rataa mitä tehtiin Leon kanssa ja se toimi vallan hyvin Tripinkin kanssa vaikka oli putken pään ohi vetoo yms. Pikkusen saan vaan laittaa töppöstä toisen eteen ton koiran kanssa kuin Leon kanssa =) On toi pieni koira vaan mahtava ja ihana =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti