sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Agikisaa Lempäälässä

Tänään oli kisapäivä sekä Leon että italianvinttikoira Petterin kanssa.

Ensin oli vuorossa maxit eli Leon radat ja meillä oli ekana agirata. Tuomarina oli Asko Jokinen. Lähdettiin Leon kanssa toisena tälle radalle.
Leo kävi niin hirveillä kierroksilla, että arvasin että hitto vieköön tästä ei tuu mitään. Pohja oli varsin liukas ja Leokin sielä liukasteli aikastavalla, oliskohan syytä että mattoo on juuri hiljan huollettu, tiedä häntä.
Puomin alastulolla Leo ei kuunnellu ollenkaan vaan roiskas oikeen komeesti alastulon yli, perkule sentään tätä on kuitenkin hinkattu aikastavalla! Sitten oma ote lipes sen verran että en sitten oikeen välittäny miten sen roiskasin viimeseen putkeen ja kuinka ollakkaan se meni väärään päähän, joten tää päätty hylkyyn.

Hyppärillä lähdettiin ekana kuten pitikin ja sinänsä tykkään lähtee ekana, sillä sulla on omat suunnitelmat kirkkaana mielessä eikä ees tee mieli tehdä suunnitelmiin muutosta kun et oo nähny muiden suorituksia. Tältä radalta tulikin sitten nolla! No aika ei mitenkään imartele sillä oli -0,27s, sijoitus 8/56, mutta nolla kuin nolla. Laitan videon tänne kunhan saan sen Ninalta. Tässä tuli yks iso kaarre mikä poltti aikaa.

Petterin rataan tutustumisesta myöhästyin jonkin verran, mutta olin kattonu rataa etukäteen ja ehdin sen käveleen silti ihan riittävästi. Tuomarina meillä oli Henri Luomala. Esteellä 14-15 oli välistä veto ja en tiedä mitä sössin, mutta tyrkkäsin koiran ite esteen 15 taakse joten se siitä ja tuloksena hyl.

Hyppärille sitten otin asenteen että vaikka oli välistäveto ja muitakin vähän ilkeitä ohjauksia Petterille niin mehän mennään ja osataan. Ja niinhän me sitten tehtiin sillä tultiin maaliin tuloksella 0vp! Se oli Petterin eka nolla kolmosista ja nää oli kaikkiaan ekat startit sille kolmosissa =) Aika oli -6,45 ja sijoitus oli 5/42, joten ei paskemmin! Katotaan koska Ninan polvet paranee niin että ottaa koiran takasin itelleen, no niin kauan nautin tän koiran kanssa kisaamisesta kuin sitä saan ohjata =) Videon laitan kun Nina saa sen nettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti