sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Agikisat Lempäälässä

Tänään oli Leon agikisat Lempäälässä, kisat oli vielä hallissa.
Ekalla radalla tuomarina oli Ritva Herrala ja toisella Johanna Nyberg.

Molemmat radat oli todella kivoja ja eka rata oli sellanen todella juostava agirata. Leo teki tosi kivoja kaarroksia, oikeen mikään ei livenny hirmusen isoks vaan käänty aikas kivasti. Olin rataan todella tyytyväinen ja ite luulin tulleeni nollalla maalin, mutta sitten tuloksissa ilmenikin 5vp ja sihteerin lapusta selvis, että saatiin puomilta vitonen vaikka musta se otti alastulon. No eipä näitä voi kiistellä, virhe oli tuomarin näkemys ja sillä siisti. Rata oli silti tosi hyvä.

Toisella radalla olikin sitten enemmän käännöksiä ja kiemuroita, mutta kuitenkin kiva sekin. Mä vaan ite mokasin radan hyllyks, sillä A:n jälkeen oli aikas etäällä suoraan yksi hyppy, mutta meikäläinen käänty varsin paljon tiukemmin ja ohjasin koiran väärälle hypylle. En ollu ainoo joka teki saman mokan, näemmä muutkin halus kääntyä tiukasti...
Rata oli muuten varsin hyvä ja sujuva. Koirahan oli mahtava ja meni sinne minne mä ohjasin, joten koiralle jälleen iso kiitos.

Mukana oli tietysti innokas turisti Trip, kaveri on aikaslailla innostunut agista, sillä se meinaa rynnätä kentälle ihan väkisin. Millon mennään aidan välistä ja millon koitetaan mennä aidan yli! Hyvä että intoo piisaa, parempi on hillitä liian innokasta kuin koittaa innostaa sellasta joka ei kulje.
Valjaissa en sitä enää agikisoihin ota, sillä hallinta aika heikkoo kun pääsee ryntäileen vähän liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti