torstai 5. huhtikuuta 2012

Rokotusta ja agiliitoa

Eilen Trip oli toisella rokotuksella meidän eläinlääkärin Inka-Mari Anttilan luona. Inka-Mari ei muistanut, että pojalla on noin vankka luusto, muisti sen jalat "rimpulammiksi". Mutta taas pentunen keräs kiitosta hyvästä käytöksestä ja varsin kiiltävästä kauniista karvasta.
Nyt Trip on EU-kansalainen, sillä se sai eilen ihka oman passin, nyt on hyvä tulevaisuudessa matkustella rajojen ulkopuolelle, kun on oma passi.
Muutoin pentunen käyttyty taas niin hienosti kuten viimekskin, paitsi että juorusimme Inka-Marin kanssa ilmeisesti liian pitkään, sillä Trip lirautti pissit lattialle =)

Iltasella lähdettiin sitten vielä Leon agireeneihin ja sitä ennen kävin hetkisen osallistumassa agilitytoimikunnan kokoukseen, jossa laitettiin kesän agiryhmiä kasaan.
Leon kanssa reenit meni varsin hyvin, saatiin Teron kanssa muutamia käännöksiä jo hiottua varsin tiukoiks. Joten ei meidän touhu ihan toivotonta ole, sillä aina keksitään jokin uus taktiikka koiran kääntämiseen, kunhan vaan muistaa samat asiat kisoissa. Nää reenit oli tokavikat reenit Teron ohjauksessa ja ens viikolla on valitettavasti viimeset talvikauden reenit. No onneks kesäks päästiin hyvän kouluttajan silmän alle, vaikka Teron kanssa reenit loppuu ainakin kesäks.
Mutta sain eilen Terolta uudet Inovit, jotka tulee nyt ensin vaan kisakengiks, sillä vanhat toimittaa vielä reenikenkien virkaa. Toki siis jossain kohtaa tulee lasku perässä, ei nää valitettavasti ilmaset kengät mulle ollu =)

Ollaan jatkettu myös tottiksen kanssa ja Tripin kanssa otetaan pieniä seuraamisia, mutta jestas sen on vaikee taipua ympyrälle niin että se on sisäpiirissä. Uutena on otettu myös mukaan merkin kiertoo ja siitä jääviä eli seisomista ja maahan menoa. Tätytyy muistaa ilmottaa Trip Korrien koulutukseen mukaan.
Leon kanssa tehty merkkiä ja koitettu hakee sitä oikeeta paikkaa merkin takaa ja myös vahvistaa jääviä kierron kautta se ei vaan saa sisällä tarpeeks kovaa vauhtia, minkä taas Trip osaa kyllä kehittää.

Tänään otettiin myös ulkona näitä samoja asioita ja kylläpä pikku Trip vähän säheltää kun pääsee ulos tekeen tottista, sielä meinaa mukaan tulla myös haukkumista, jonka koitan karsia.

Neljän pudonneen hampaiden tilalle on tulossa uudet hienot etuhampaat =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti