lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ulko agia ja tokoa

Eilen lähdettiin töiden jälkeen kentälle ekoihin ulkoreeneihin, oltiin siis itekseen reenaamassa. Ensimmäisenä ohjelmassa oli agia.

Trip oli vuorossa ekana ja jestas sitä menoo...Yhden seurakaverin sanoin, aivot oli jääny kotiin...Herralla kun oli kenttä yksin käytössä ja sielä agiesteitä niin vauhtia sitten riitti järkee enemmän. Ekana piti ottaa se hypyltä u-putkeen, mutta tuli monta kertaa hypyltä niin lujaa, että "kadotti" putken pään... No pikkuhiljaa saatiin pakettia kasaan ja pisimpänä pätkänä tehtiin hyppy-putki-hyppy ja hyppy takaakiertona. Ei oo unohtunu sen päästä hallissa opitut asiat =) Tehtiin myös yhdellä hypyllä takaakiertoja ja hypyltä takasin kääntöjä. Vielä tarkennuksena, että hypyissähän rimat on maassa.

Leo oli vuorossa seuraavana ja sen kanssa tein pääasiassa kepeille syöttöjä, avokulmasta ja suljetusta. Hyppyjen kautta jotta saatiin hommaan vähän vauhtia. Suljetut kulmat on Leolle täysin varmoja ja sinne lähettäessä ei tarvi miettiä mun sen enempää. Avokulmissa onkin sitten vähän enemmän molemmilla mietittävää, mutta hyvin saatiin ne kulkeen.

Trip pääsi vielä tokan kerran esteille, otettiin pelkkiä putkeen lähetyksiä ja yhden hypyn kautta putkeen. Myös vielä muutamia takaakiertoja.

Sitten vuorossa tottista ja Leo ekana vuorossa. Otettiin ensin hyppynoutoa vieraalla kapulalla. Menot oli aina tosi hyvät ja eka paluukin oli loistava. Toisessa palautuksessa se tuli hypyn ohi..Kolmannella kerralla annoin käsiavun ja onneks vielä vikalla kertaa teki sen ite ihan oikein. Tehtiin luoksetulon pysäytyksiä ja oli ihan näppäriä. Hyvä setti kaikkiaan.

Tripin kanssa tehtiin kans tottista ja olen varsin tyytyväinen sillä pikku mies pysty keskittyyn vaikka samaan aikaan kentällä reenas toinen koira. Tehtiin perusasentoja, pientä seuraamista. Sitten tehtiin liikkeestä istumista ensin peruutin ja annoin käskyjä ja sitten kävelin sivuttain, samaa tehtiin maahanmenossa. Sitten tehtiin peruutusta ja siitä maahan menoo. Trip pääsi myös targetin kanssa tekeen ekaa kertaa tokohyppyä niin että hypyssä oli alin lauta paikallaan, ensin vähän varpaat rapsi hyppyyn kun oli vauhtia koneessa, mutta sitten alko sujuun varsin hyvin.
Kivat reenit kaikkiaan ja näin sai pari tuntia kuluun perjantai-illasta =)

2 kommenttia:

  1. Trip lienee jo aika haka tokossa ja agissa.Köppänä käy vasta pentukurssia...

    VastaaPoista
  2. Trip osaa jo aikas paljon juttuja. Katotaan mitä uutta opitaan ens lauantaina sielä Korrien kurssilla.

    VastaaPoista