torstai 5. helmikuuta 2015

Fyssarilla

Trip pääsi tänään ekaa kertaa fyssarille, meidän aika oli ensin viime viikolle mutta Elina sai tän saman influenssan jossa itekki oon ollu joten aika vaihtu tälle viikolle. Normaalistihan meidän oma hieroja käsittelee koiran joka toinen kuukausi jos ei tapahdu mitään kummallista. Fyssari on pitkään alalla ollu Elina Karhumäki, todella ihana ihminen.  Se oli seurannu meitä kun vein koiran pissalle ennen käsittelyä ja sano että Tripillä on takapää niin alla että sillä on joko rintaranka jumissa vai onko kova naisten perään. No naisten perään toi ei oo eli eturauhasesta ei oo kyse vaan siitä rintarangasta.

Elina kovasti kehu Trippiä että on komeet lihakset ja hyvä levee rintakehä. Joillain showlinjasilla on kuulemma niin kapee rintakehä että kyynärät ottaa liikkeessä yhteen, onneks meillä ei oo tollasta ongelmaa. 

Ensin selvitteli koiran kroppaa laittamalla sitä istuun ja tietenkään mun nirso koira ei syöny tarjottuja nameja :) Sitten vielä laitto muutaman kerran maahan ja oli edelleen sitä mieltä että ongelma on rintarangassa. 

Ensin kun käsittely alko päästä niin niska oli kovasti jumissa mutta on kuulemma tyypillinen tokokoiran niska, hyvin aukes jumi. Sitten tosiaan se rintaranka oli tosi jumissa, Elina käytti siihen ensin laseria kun ei koira päästäny muuten käsitteleen kipeetä kohtaa. Samoin reidet oli jumissa minkä tiesinkin ja taas Elina oli hyvä kun pääsi kiinni reisiin niin totes että vau mitkä muskelit :)

Jännästi vasen puoli oli enemmän jumissa vaikka Elina aatteli että oikee puoli olis enemmän jumissa. Vasemmalle käytettiin kans laseria rintarangan kohdalla kun oli sen verran isoo jumia. Hienosti Trip anto itteensä hoitaa vaikka oli sellasella sähköisesti nostettavalla pöydällä, siinä pötkötteli rennosti. 

Käsittelyn jälkeen Trip meni ovelle odottaan sen näkösenä, että pois täältä kun häntä täälä runnotaan :) Trip sai hoidon jälkeen botin päälle ja oltiin reilu tunti kotona ennen lenkkiä. Ohjeeks saatiin että 20 min remmilenkkiä tänään. Elina totes että nyt on hyvää aikaa vaikka siivota kun ei voi reenata koiraa. No mun onkin pitäny siivota varastoo ja siirtää sinne mattoja joten nyt sitten siihen tuli hyvä kohta. Ja sain onneks homman tehtyä eli varastoo siivottu ja matot siirretty varastoon - jes!

Iltalenkillä Trip oli vähän ihmeissään kun ei päässy irti vaan joutu oleen remmissä mutta vasta huomen illalla saa vapaampaa liikkumista. Iltalenkin jälkeen vielä bot päälle ja koira nukahti tyytyväisenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti