lauantai 21. helmikuuta 2015

Agiserti nro 2

Tänään oli Tamskin agikisat ja molemmat agiradat oli Anne Huittisen käsialaa.

Eka rata oli varsin suoraviivanen, mutta silti siinä tuli reilusti virheitä.  Meillä tuli yks rima ja koira mmelkein jo meni keinulle mutta sitten päättikin juosta mun perään joten kielto. Keinun korjaus vei niin paljon aikaa että aika oli vaan -3 ja risat.



Toinen rata alkokin ekan radan lopusta eli hyppy-hyppy-suoraputki-keinu, menin ottaan vastaan melkein puolesta välistä putkee. Koira pelasti kepeille menon,  mutta kepeillä siihen voi luottaa täydellisesti. A:n alastulo oli vähän hintsunen, mutta otti sen kuitenkin eli täräytettiin nollalla maaliin! Ennen lenkille lähtöö oltiin sijalla 3 ja edessä kaikki koirat valioita, aattelin kyllä että kyllä meistä vielä ohimennään mutta toisaalta rata sisälsi sen verran paljon tyrkkyjä että varmaan kovin moni ei ohi mee. Lopullinen tulos oli 5/51 joten me saadaan serti kun kaikki edessä olevat oli valtioita! ! Meidän aika oli muistaakseni -9,41 ja kolmannesta sijasta jäätiin noin parisekkaa eli pari kohtaa sujuvammin ja oltais oltu korkeemmalla, mutta en valita tää kelpaa mulle kyllä! Eli toinen agiserti on totta ja nyt odotellaan toukokuun lopulle että voitais valioitua.
Pieni Trip on vaan niin huippu kaveri oli kyse kisaamisesta, reenaamisesta tai vaan kotona olemisesta, sen kanssa saa kokee huikeita elämyksiä! Kiitos Marika ja Kimmo tästä ihanasta otuksesta se on kaikki ja enemmän mitä koiralta haluan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti