lauantai 7. helmikuuta 2015

Agikiitoo

Tänään oli jälleen Lempäälässä agikisat ja tarjolla kolme rataa. Ekan agiradan ja hyppärin tuomarina Ritva Herrala ja keskimmäisen radan eli toisen agiradan tuomarina Henri Luomala. 

Ritvan eka rata oli varsin kiva rata ja meillä oli hyvä lähtöpaikka kun oli noin 60 koiraa ja lähdettiin puolessa välissä. 
Ennen lähtöö ja lähdössä koira tuntu hyvältä ja olevan hyvässä vireessä. Mutta kun sen päästi ekalle esteelle niin se pirulainen oli kierrättäny ittensä ihan kierroksille joka ilmeni sen äänestä ja siitä että otti heti ekan riman alas. Koira ei ollu tällä radalla hanskassa ja se meni ja räiski oikee urakalla, onneks rata meni hyllyks sillä sen verran ehti virheitä matkalle. 

Tokalle radalle otin tiukemman asenteen ja laitoin sen jo autossa hiljaseks enkä antanu vetää yhtää remmissä ja muutenkin ennen lähtöö olin sille tiukkana. Nyt olikin koira ihan erilainen ja täysin hanskassa mutta vauhtia siinä silti riittää eli mun tiukka suhtautuminen ei vie vauhtia mutta saa koiran kuulolle. Harmillisesti radan loppupuolella oli välistäveto ja siinä ajauduin peittään toista hyppyä ja rima hipasulla alas, sitten vielä yks takaakierto oli koiran mielestä epäselvä ja tulos 10vp. 

Ritvan hyppäri oli osan mielestä liian helppo, olihan se aika suoraviivainen mutta siinähän ne ongelmat tulee kun vauhti kasvaa. Oli siinä muutama kinkkinenkin kohta joten ei se pelkkää luukutusta ollu.
Jälleen radan lopussa tuli kosautus, putken jälkeen oli vähän lyhyt väli hypyillä ja jäin idiootti koiran eteen merkkauksen jälkeen ja kevyellä kosketuksella rima alas ja seuraavalle kielto kun jäin seisoskeleen.  Joten tuloksena taas 10vp, etenemä oli kiellon korjauksen kanssa 5,03 m/s joten ei huono. 
Leppälän Jukka oli ihana kun purnasin sille että ei taaskaan tuplaa niin sano että kyllä me niitä saadaan kun ollaan niin hyviä, kiitos vaan ihana Jukka :)

Kisojen jälkeen mentiin Marjukan kanssa käymään XXL:ssä kun Jonna vinkkas että sielä on halvalla koiran takkeja. En oo ennen tuola käyny ja pikakatsauksella sielä oli heppatarvikkeita ja koiratarvikkeita eli ei normaali urheilukauppa. Ei ollu enää montaa takkia jäljellä mutta jos se normisti maksaa 80€ ja nyt 29,90€ niin ymmärtää että ne oli menny. Me onnistuttiin kuitenkin löytään kaikille kolmelle koiralle takit!


Sitten käytiin vielä Marjukan kans syömässä mäkkärissä ja koirat sai juustohampparit. Sitten vielä käytiin kaupassa, Marjukka houkutteli mut karkkiostoksille :) Kotona aloin tyhjentää kirjahyllyä ja vaatehuonetta ens viikon evakkoo varten ja vielä on huomiselle hommaa, että mä inhoon näitä remontteja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti