maanantai 23. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa tokokokeessa

Sunnuntaina oli ohjelmassa Tamskin järjestämä tokokoe, edellisestä kokeesta onkin aikaa sillä se oli syyskuussa. Sillon tuomari vei innon köydä kokeissa hetkeks joten siitä pidempi tauko. 
Hiukan epäilytti että miten meillä menee, kun tän evakon takia ei olla päästy reenaan niinku olis pitäny. Perjantaina käytiin hallilla tekemässä juttuja ja sillä sitten mentiin. Tuomarina kokeessa oli Mauri Pehkonen. 

Tässä pisteet liikejärjestyksessä:

Tunnari 8,5 (kapulat oli ympyrässä ja sitä ei olla hetkeen tehty. Tuomarin mukaan oman nosto sais olla nopeempi muuten hyvä suoritus)

Z:ta 5  järjestys s-m-i (seuruu oli kamalaa ja vielä samaan aikaan yks pentu pelästy aikuista koiraa joka oli kommentoinu pennulle kun koitti mennä sen lelulle ja huusi kun sitä olis tapettu. Istuminen meni seisomiseks)

Luoksetulo 8 (tajusin että ei olla tehty hetkeen ja menin ulos tekeen ja toki jumitti. Sain lelun avulla läpijuoksuilla vauhtia ja stopit oli kokeessa hyvät)

Seuraaminen 6 (ihan järkkyä merkkien kyttäämistä piti kyllä paikan mutta ajoittain oli ihan matkalaukku, kamalaa)

Ohjattu 9 (nopee meno kapulalle, oikeen arvoin, liuku kapulan kanssa vähän eteenpäin ja nopee palautus)

Ruutu 9 (hyvä merkki, nopee meno keskelle ruutua!! hiukan jäi kyynärät ylös meni maahan kun kävelin kohti, nopee ja hyvä tulo seuruuseen, pieni levottomuus ruudussa laski pisteen)

Metalli 10 (nopee ja siisti ei huomautettavaa)

Kaukot 7 järjestys s-i-m-i-s-m (ekaan nousuun kakoiskäsky paineistu hallissa tehdyistä toistoista kun yks aussi tuijotti Trippiä, tyhmä kun tein niitä kun ulkona toimi ja seisomiset olis saanu olla suoremmilla jaloilla)

Istuminen 10 (hieno ei huomautettavaa)

Paikkamakuu 10 (pelkäsin että menee jonkun muun käskyllä kun oltiin kolmantena mutta juttelin sille ennen liikkeen alkua ja kuunteli mua molemmissa käskytyksissä!!)

Yhteensä pisteitä 261,5 ja 1. tulos sijotuksella 3/9.

Tästä hyvä jatkaa ykkösten metsästystä SM-kinkereihin ja noi muutama asia parempaan kuntoon niin pisteetkin paranee, mutta tällä olemattomalla reenillä mieletön tulos!

Koko viikonloppu oli aivan mieletön, näillä mageilla tuloksilla taas jaksaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti