torstai 29. toukokuuta 2014

Lisää nollia

Tänään oli Takkujen agikisat ja tuomarina toimi Kari Jalonen. 

Ensin alotettiin agiradalla jonka alotukseen sain Harrilta hyvät ohjeet, kiitos taas niistä :) Hyvin rata meiltä suju sillä tultiin maaliin nollalla ja sijoitus oli 3/38 ja aika -8,66 ja etenemä neljän päälle. 
Serti meni Heinille ja Pamille jotka tuli toisiks ja heille sen soi sillä Pamelasta tuli Ava!Toinen rata oli agirata ja siinä lähti heti alussa homma lapasesta ja tuli rimoja kolme alas ja yks kielto. Meinasin menettää polveni sillä ekalla radalla puomin alla olevalta putkelta käännyttiin vasemmalle muurille ja nyt piti jatkaa suoraa eteenpäin. Koira lähti kääntyyn muurille mutta onneks sain jarrutettua ennenkö menetin polveni. 
Etenemä oli silti tälläkin radalla yli neljän joten hyvää menoo kiellosta ym huolimatta. 

Viimesenä oli hyppäri ja se vaikutti vähän mahdottomalta sillä siinä oli pitkiä vientejä ja mielenkiintosia kulmia. Jotenkin tuntuu että aina tsemppaan näillä hankalan olosilla radoilla sillä saatiin eka hyppärinolla! Toka vikalla tuli kyllä ylimääräsiä sydämen tykytyksiä kun koira käänty väärään suuntaan ja meinas hypätä hypyn väärään suuntaan mutta sain pelastettua tilanteen!
Aika oli -7,36 ja sijoitus 3/38, serti meni tokalle mutta ei harmita sillä ihanaa että saadaan vihdoin hyppärilläkin onnistumisia. 

Varsin nopeesti on nollia tullu kasaan sillä eka nolla tuli 13.4 ja nyt toukokuussa ollaan saatu jo neljä nollaa! Enää yks nolla puuttuu ja sitten on SM-nollat ja maajoukkuekarsinta nollat kasassa! Varsin mieletöntä kun miettii että Trip ei oo vielä ees 2,5 vee ja kolmosiin noustiin 6.1.2014. On mulla vaan hieno koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti