lauantai 10. toukokuuta 2014

Fiilis kohdillaan tekemisessä

Tänään kisattiin Vammalassa aksaa kolmen radan verran eli kaks agirataa ja hyppäri. Tuomarina kaikilla radoilla oli Johanna Nyberg. Radat oli haasteellisia ja piti ohjaajan hereillä sillä tekemistä riitti. 

Ekalla agiradalla oli nollat kireessä ja lopulta niitä tuli vaan yks. Rata ei ollu niin paha kun miltä tulokset näyttää, vaan siinä oli sopivasti haastetta. Me tehtiin oikeesti hienoo rataa ja kepeille oli vino sisäänvienti suljetusta kulmasta ja houkuttimena oli hyppy linjalla hypyn edessä mistä piti kääntyä kepeille. Sain heitettyä Tripin keppien puolesta välistä mutta sitten ehdin liian eteen ja koira tuli pois kolmanneks viimeseltä kepiltä... Siihen meni serti sillä tosiaan nollia tuli vaan yks. 

Seuraava agirata oli kans haasteellinen mutta me selvittiin siitä virheettä vaikka vielä tokavikalla tuli hiukan pelastelua. Meidän aika riitti 7. sijaan 35 koirakon joukosta. 

Hyppärillä tippu heti kakkonen oli vino hyppy takaakiertona. Siitä tuli oikeen raivo päälle ja alussa tippu vielä toinen rima ja kun vedätin kepeillä koira tuli pituuden ohi. Tän kaiken jälkeen loppu tehtiin nollana eli esteet 9-21 oli puhdasta rataa. Tällä radalla tiesi juosseensa sillä 170m kovaa vauhtia. 

Näistä jäi hyvä fiilis sillä oma asenne oli nyt kohdillaan, viime sunnuntaina oli kyllä oma asenne hukassa. 
Nyt on SM-nollia kasassa 3/7 ja tuplahan meillä on ja kaikki nollat on aginollia joten hyppäreitä mahtuu se kaks joukkoon. Seuraavat kisat on heti perjantina Tamskilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti