sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Arvokisojen tulokset kasassa

Eilen aamusta lähdettiin Harjavaltaan kisaan, sielä oli kolme rataa ja tuomarina Petteri Kerminen. 

Alotettiin hyppärillä sateisessa Harjavallassa ja se pidettiin nurmikolla. Mietin pitkään että uskallanko Trippiä päästää sinne ettei riko itteensä. Mutta startattiin kun ei kukaan ennen meitä kaatuillu. Lähti startista sen verran lujaa että ruopi lähdössä ja eka rima alas. Sitten vielä ahtaassa kohdassa otti väärän hypyn joten hyl. 

Agiradat kisattiin kivituhkalla ja olivat tehneet pohjan hiljan sillä se oli todella upottava toisinpaikoin. Oli vähän hankala juosta kun ei päässy eteenpäin.. Tässäkin radalla kävi lipsahdus ja hyl. 

Vikalla radalla roiskas puomin kontaktin mitä ei oo ikinä tehny! Sitten vielä mun mokailun ansiosta tehtiin vähän väärää rataa joten tripla hylly oli taattu. 
Näiden jälkeen fiilis tosi maassa ja totesin että olisin nää hyllyt voinu tehdä Nokiallakin, miks ajaa noin kauas...

Tänään aamulla alko Nokialla kisat ja tuomarina Jari Helin. 

Alotettiin agiradalla ja startattiin jo neljäntenä, onneks oli kaks tutustumista niin ehti kävelyttään koiraa ennen rataa. 
Nollasin päätäni ennen rataa ja hitsi tehtiin nolla vaikka meinasin ryssiä yhden sylkkärin. Sijoitus 5/42 ja etenemä oli muistaakseni 4,05 m/s. 
Nyt on arvokisojen tulokset kasassa!! 

Hyppäri oli vielä jäljellä ja siihen sai lähtee rennoin rantein.  Koirasta näky että väsy alkaa painaan sillä lähti lähdöstä kauheella raivolla ja tiputti kakkosen ja kolmosen. Ite tein liian rajun jarrun pituudelle ja viimenen palikka alas, tän jälkeen totesin että nyt mennään eikä meinata. Ja hitto se tuotti päivän kovimman ajan eikä enää muita virheitä, pikkusen otti päähän alun sähläys mutta hieno tietää että oikeesti pärjätään kolmosissa vaikka en koiraa oo koskaan epäillykkään. 


Nyt otetaan rauhassa ennen SM-kisoja, käydään Harrin reeneissä mutta muuten rentoudutaan ja tilaan Tripille hieronnan. 
Väsyny ihana kisakumppani. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti