perjantai 16. toukokuuta 2014

Tyhmä ohjaaja

Tänään oli iltakisat Sääksjärvellä tuomarina oli Arto Laitinen. 

Kun en ite ehtiny hakee koiraa kotoo niin Noora ihanasti autto ja haki Tripin. Ei oo ikinä ennen tullu kukaan meille kun en oo kotona mutta Trip oli ottanu Nooran hyvin vastaan, ollu vaan hiukan hämillään. Oli jopa syöny ruokansa ja oli ollu kiltisti. 

Tänään molemmat radat oli agiratoja. Eka oli mielenkiintoinen ja Trip kävi tosi kuumana. Kun se sai luvan lähtee arvasin että hyvä ei seuraa. Ja pakkovalssin jälkeen tiputti esteen nro 2! Sitten vielä väärin kepeille sisään eli 10vp ja aika hulvaton -0,05 :) keppien korjaus maksaa aikaa. 

Toka rata näytti ihan kivalta ja nyt en tehny kakkoselle pakkovalssia vaikka oli samantapainen kohta. Mutta sitten menin tyrkkään itteni keppien alotukseen ja sitten sain vielä koiran tiputtaan riman. 

Jestas että ottaa kupoliin kun en vaan osaa pitää iteeni jotenkin kasassa kisoissa vai mitä helkuttia tää on?? Reenissä tehdään hienoo rataa ja tänäänkin virheiden jälkeen hienoo menoo mutta miks vasta virheiden jälkeen?? Mulla ei oo mikään "pakko SM-kisoihin" fiilis mutta en tiä mikä tässä nyt mättää. No mennään kisat mitä on suunniteltu ja katotaan mitä jää käteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti