lauantai 24. toukokuuta 2014

TikTak tik tak

Tänään oltiin kisaamassa Valkeakoskella Walatin kisoissa, tuomarina Jari Helin. 
Jari oli tehnyt todella kivat radat!

Ensimmäisenä meillä oli agirata jossa oli vauhtia ja puomi mentiin kahteen kertaan. Mulla oli tosi hyvä fiilis kun lähdettiin, ei yhtään ajatusta nollasta, ehkä aurinko teki tehtävänsä sillä kisapaikalla oli lämpöö +30 astetta. Onneks isoin osa kentästä oli jo varjossa sillä meidän kisat alko vasta klo 18 aikaan. Aamulla aurinko oli porottanu suoraan kentälle. 

Harri toimi hyvänä tsempparina kun heti nelosella eli kepeillä huusi että "juokse" en tiedä johtuko siitä vai mistä mutta hyvällä flowlla vedettiin rata ja maaliin tultiin virheettömällä suorituksella! Sitten sai jännätä mihin se riitti ja oli aika uskomaton olo, ja on vieläkin, että me voitettiin ja saatiin eka serti!! Nyt lähti ava kello käyntiin!!Toisena oli hyppäri ja radalla oli yllärinä että koira luukutti sielä niin lujaa kun meni. Joten myöhästyin yhdestä suunnitellusta valssista ja koira muurin ohi. Vielä radan lopussa tuli yks myöhästyminen mutta mulla ei oo tietoo missä kohtaa tuli hylky. 

Oli meillä hauskaa 


Kiitos Nooralle seurasta. 
Ens torstaina uudet kisat, katotaan saadaanko SM nollat kasaan nyt on 4/7 kasassa ja jos saadaan nollat kasaan tarvii varmaan lähtee Rovaniemelle maajoukkue karsintoihin, näin me Laurin kanssa jo alkukeväästä sovittiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti