sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Trip on Tottelevaisuusvalio!

Launtaina aamusta suunnattiin kohti Tuuloksen ostoskeskusta sillä sen parkkihallissa meillä oli edessä tokokoe. Tuomarina oli Ossi Harjula. 

Olosuhteet oli vaativat sillä koe käytiin parkkihallissa ja liukas lattia tuo omat haasteet. Matto oli laitettu vaan yhdelle pitkälle sivulle missä oli luoksetulo ja yhdelle lyhyelle sivulle missä oli hyppynouto. Ainoa kokeessa tullut iso hassi oli ekassa liikkeessä mikä oli ruutu. Merkki oli lamppurivin alla ja tumman punainen merkki harmaalla lattialla ei ollut mikään helpoin havaittava. Trip oli jotenkin hukassa ja löysi ruudun vasta komennella käskyllä mutta loppu liikkeestä olikin hienoo ja varmaa osaamista. 

Luoksetulossa pientä ennakointia mutta hyvät stopit. 

Seuraamiseen olin enemmän kuin tyytyväinen. Kentällä oli ruudun-, luoksetulon- ja z:n merkit ja yhtään silmän käyttöö ei tullut! Paineet purkautu muutamassa käännöksessä haukahduksena ja pienenä levottomuutena liikkeessä. Mutta paljon on päästy eteenpäin asiassa!!

Z:n seuraaminen oli kans kivaa eikä kytänny merkkejä eikä haukahdellu. 

Paikkamakuussa olin tyytyväinen että oltiin eka koirakko mutta Trip yllätti eikä noussu muiden käskyllä mutta mä olin menny antaan käsiavun perusasentoon nostossa mitä en ees tiedostanut :)

Pisteet liikejärjestyksessä:

Ruutu 5
Luoksetulo 8
Z 8,5
Seuraaminen 8

Ohjattu 9
Hyppynouto 9,5
Tunnari 9,5
Kaukot 9

Paikkamakuu 9
Istuminen 10

Yhteensä 269,5, TK4, FI TVA, sijotus 3/73 kommenttia:

  1. Isot Onnittelut Velipojalle!
    Harmi kun emme tieneet että olette Tuuloksessa olisimme voineet tulla katsomaan mökki kun on n. 10 km päässä.

    VastaaPoista
  2. Voihan harmi Kari, olis ollu kyllä tosi kiva nähdä. Täytyy pitää mielessä kun tolla suunnalla seuraavan kerran ollaan.

    VastaaPoista