sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kisaviikonloppu

Viime viikonloppu oli vapaata, mutta tänä viikonloppuna oli ohjelmaa senkin edestä. 

Lauantaina oli agilitykisat Lempäälässä Tamskin toimesta. Tuomarina kaikilla radoilla oli Eija Berglund. 

Alotettiin agiradoilla ja molemmat oli suoraviivasia mutta varsin tiukalla etenemällä eli 3,7 oli etenemä molemmilla radoilla. Kaikki putket päivän aikana oli suoria, mikä oli yllättävää. 
Ekalla radalla meillä tuli pari pitkää kaarretta ja viimesellä esteellä korjattiin kielto eli 10vp ja etenemä 3,72 ja yliaikaa saatiin 0,40s, eka kerta ton koiran kanssa tuli yliaikaa. 

Tokalla radalla tuli pari rimaa eli jälleen 10 mutta ehdittiin tälläkertaa aikaan. 

Hyppäri olikin sitten varsin paljon kimurantimpi eli paljon takaakiertoja jopa suoran putken jälkeen muuri takaakiertoja. Rata sisälsi pari-kolme sellasta paikkaa missä koira voi tulla suoraan polviin jos jää eteen. Näitä kohtia pelkäsin sillä Trip on kerran kaatanu mut radalla. Kolmoselta putos rima ja muurista koira meni ohi joten se kierrettiin uudelleen ympäri ja kepeille piti korjata kun meni tokaan väliin, sisäänmeno oli 45 asteen kulmassa. Silti tästä kaikesta saatiin ajaks -2,45 joten vieläkin vähän ihmettelen tota ekaa rataa. Ne pahat paikat selvitettiin tosi mageesti! Muutenkin rata oli keppien jälkeen hienoo nollaa, joten kyllä me vielä onnistuttuaan!

Tänään aamulla lähdettiin Noormarkkuun tokokokeeseen vaikka vähän mietin kun tuomarina oli Tiina Heino ja se on varsin tiukka. Meitä oli evl:ssä kolme kisaajaa. 

Päivän pisteet:

Istuminen 0 (meni puolessa välissä maahan)

Paikkamakuu 7,5 (meni ekan käskyllä maahan ja annoin käskyn liikkurin tullessa meidän kohdalle ja näin ei saa kuulemma tehdä ja hiukan vajaa perusasento)

Seuraaminen 7 (valtavasti ääntelyä mutta jotenkin sain koiran pysyyn paremmin mukana kuin aikoihin. tuomari ihmetteli että koira oli parhaimmillaan hitaassa käynnissä kun muille se oli vaikeeta)

Z järjestys S-I-M, 5 (istuminen jäi seisomiseks)

Luoksetulo 9 

Ruutu 7 (meni maahan tokalla käskyllä ja kuulemma mun pitää antaa stoppi käsky merkille nopeemmin)

Ohjattu 7 (arvoin vasemman puolen, hyvä merkki mutta pisteet laski kun pyöritti pari kertaa kapulaa suussa palautuksessa, hieman vino perusasento ja tuomarin mielestä luovutus liian kaukana)

Metallinouto 8,5 (takamus nousi liikkurin käskystä ja parempi luovutus kuulemma)

Tunnari 9 (varsin nopee, meni suoraan omalle ja tarkisti oikeelta puolen väärän ja nosti heti oman, pieni pyörätys suussa)

Kaukot 7,5 (yks seisominen "paimennusasentoinen", pieni liikkuminen eteenpäin ja liikkurin käskystä nousua perusasentoon)

Yhteensä 218,5 3.tulos sijoitus 2/3.

Olin tyytyväinen siihen että seuraaminen oli paketissa paremmin kuin pitkään aikaan ja z on menossa oikeeseen suuntaan kunhan se istuminen onnistuis.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti