sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Alueellinen valmennus

Lauantaina päästiin pitkästä aikaa alueellisen valmennuksen reeneihin. Viimeks taidettiin olla marraskuussa kun joulukuussa olin ite kipee ja tammi ja helmikuun reenit oli niin lähekkäin että Tripin kennelyskän takia ei päästy. 

Rata oli haastava ja se oli nopee profiililtaan, rata piti sisällään 31 estettä. Pakotteena oli leijeröidä alotuksessa yks hyppy, alku oli hyppy-putki missä putken pää oli kiinni puomissa ja toinen pakote oli myöhemmässä kohtaa rataa. 

Trip erotteli hienosti putken ja puomin koko radan ja saatiin hieno leijeröinti kun koira tuli putkesta keinulle niin meidän väliin jäi hyppy.
Toisessa kohtaa oli hypyn takana putki tarjolla ja eipä menty siihen ansaan vaikka muutama kokeneempi koira siihen lankes. Hienosti Trip tulee ohjaukseen kun saa multa selkeet ohjeet. 

Saatiin tehtyä yhteen kohtaan tosi tiukka persjättö ja ihan mielettömän hyvä käännös tän tiukan persjätön ansiosta. Radan päällejuksu-välistäveto kohta saatiin sujuun kans niin että pääsin hyvin eteen ja koiran oli helppo tehdä oikein. Jarrutus muurille oli tosi tiukka kun käännyin ajoissa päin mutta käsi ja katse jatko ohjausta. 

Kotitehtäväksi tuli takaakierto tyhjää päin ja poispäin kääntöö. 
Jäi tosi hyvä fiilis näistä reeneistä jälleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti