perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kerrankin turha reissu lääkäriin

Lauantaina oli alueellisen reenit ja kun päästiin kotiin ja koira oli lepäilly jonkin aikaa se oli täysin kolmijalkanen. Ei ottanu oikeeta etujalkaa alle ollenkaan, syytin hulluna itteeni ja olin varma että Trip on rikki. Kun tuli maanantai soitin Reviiriin ja varasin ajan Pipsalle sillä hän on niitä harvoja lääkäreitä joihin luotan. Ja kerrankin kövi tuuri ja saatiin aika heti tiistaille.

Toivoin mielessäni että vika on joku pikkujuttu eikä mun koira ole rikki. Pipsa kåvi koiran tarkasti läpi varpaista alkaen. Sitten olkavarsista löyty jäätävä jumi molemmin puolin, tän siitä saa kun hieronta väli on venähtäny. Pakko kyllä myöntää että olin ilonen kun Pipsa sano että ei kuvata koiraa nyt vaan hierotaan ensin. 
Samana iltana soitto meidän hierojalle ja Kirsi pääsi heti keskiviikkona.

Pipsa halus tutkia Tripin läpi kunnolla kun paikalle mentiin ja kehu kovasti miten hienossa kunnossa Trip on. Kehu sen komeita, isoja lihaksia ja olemusta joka on sama kuin Kurtin kommenti eli koiran näkönen koira =)
Pipsa mittas Tripin lepopulssin ja se on 60 kun normaalin koiran on 80-100 eli hyvin on kun urheilija kuntoo kehittäny kun pulssi on noin hyvä. Asia pitää ottaa huomioon ainoastaan jos joudutaan nukuttaan ettei käytä erästä ainetta joka laskee pulssia. Trip paino 24,3 kiloo, että ihan hyvässä lihassa on.

Keskiviikon hieronnassa jumit saatiin hyvin auki ja tiistaina hierotaan uudelleen. Tässä välissä pitää venytellä jalkoja,  mutta onneks vamma on "vaan" lihasjumi, mä pelkäsin jo pahinta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti