sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Agikisa Lempäälässä

Ei ihan paras lähtökohta agikisoille kun ohjaajasta ei irtoo ääntä, siis toki jotain piipitystä ja kähinää mutta ei oikeesti ääntä. Ääni lähti eilen päiväunien aikaan sillä kun heräsin päikkäreiltä niin ääni oli kadonnut. 

Lähdettiin kuitenkin Lempäälään Tamskin kisoihin kun ohjaan kuitenkin Trippiä paljon ilman ääntä. 
Ekana oli Markku Kaukisen tekemä hyppäri ja siinä oli pitkiä välejä ja pari suoraa putkee joten lujaa mennään.. Kysyin vielä ennen rataantutustumista Harrilta neuvoja ja näin tuli hyvä suunnitelma tehtyä. 
Kepeille asti meni tosi hyvin eli esteelle 9 sitten hiukan nykäsin keppien lopussa ja koira tuli tokavikasta ulos..korjasin vikan välin ja matka jatku. Viimenen suoraputki oli este 15 ja siitä Trip ajautu ohi ja oli menossa väärästä päästä sisään :) Tulos siis 10 ja kaikkien korjailuiden jälkeen aika oli vaan -1,90 ja sijoitus muistaakseni kuudes. 

Toisena oli Wyffen agirata ja se oli sujuva rata. Mun äänestä johtuen Trip ei ymmärtäny ekaa käskyä lähtee vaan epäröi että tuliko lupa vai ei. Sitten uudella käskyllä jotenkin sen askeleet sekos ja otti ekan riman alas. 
Rata oli hyvä ei mitään isoja kaarteita ja hienot kontaktit, A alkaa oleen kohta varsin hyvä vielä tarvii reeniä mutta enää ei tuu tuijottelua. 
Kyllä otti päähän se eka rima... Aika oli muistaakseni -10,56 etenemä oli 4,19 jos muistan oikein sijotus oli 4. Meidän aika oli luokan toisiks nopein ei jääny isoo eroo voittajaan mutta tämmönen tää laji on...

Kati oli käymässä kisoissa ja oli tehny Tripille uuden oikeen kokosen pannan ja mulle hienon lammastrikoopipon! Kiitos Kati!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti