sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Nollavoitto napsahti

Tänään jätettiin Tamskin tokokoe väliin tai siis siirrettiin se myöhäsempään ajankohtaan ja suunnattiin saman seuran agikisoihin. 



Ensin oli vuorossa Saviojan Annen agirata ja se oli tosi mukava etenevä rata. Meillä oli varsin loistavaa menoo mutta valitettavasti este nro 16 putos, Trip tuli putkesta niin lujaa ja en tajunnu jarruttaa sitä tarpeeks ennen hyppyä. Radasta jäi kuitenkin kiva fiilis ja useempi kehu että oli hieno rata. Tuula oli kuvannu sen mutta harmillisesti käsi oli edessä kuvauksen ajan joten ei videoo. 



Hyppärillä tuomarina oli Sari Mikkilä ja rata oli erittäin vauhdikas sisältäen muutaman ansan. Saatiin todella hyvä rata tehtyä ja tuloksena nollavoitto! Marginaali oli reilu kakkoseen, joka on kaverini ja myös Harrin koulutettava joten hyvin Harrin oppilaat pärjäs :) Nyt meillä on viimeistä aginollaa vaille nousu kolmosiin ja sitä lähdetään koittaan Lahteen 28.12 josko se sieltä tulis niin päästäis kerään sm-nollia ens kesälle. 


Tylsää kisoissa oli että kakkoset joutu odottaan palkintojen jakoa yli tunnin kun tunnetusti tän seuran kisat on aina myöhässä. Mutta lopulta päästiin kotiin ja syömään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti