lauantai 23. marraskuuta 2013

Alueelliset reenit

Tänään taas päästiin Teron oppiin kun oli alueelliset reenit meidän hallilla.
Rata oli jälleen haastava ja 28 estettä pitkä. Alussa mulle haaste oli saada koiran hyppysuunta oikein sillä kaks ekaa syötti väärään suuntaan kun otettiin linjaa kolmoselle ja nelosella. Ovelaa mutta kun koira lähti vinosti niin suunnat nelosena olleelle putkelle tuli ns ilmaseks. 
Renkaan kanssa ei tänään mitään ongelmia vaikka koira hyppi sinne ite, hyvä että ongelmat ratkee. Samoin A alkaa oleen paremmassa kunnossa eli päästään eroon silmän käytöstä sielä, jes eli lisää nopeutta. 

Trip on kyllä hieno se on todella flexiibeli kropastaan sillä se kääntyy todella pienessä tilassa vaikka on iso koira. Ja kuten Tero sano että kun koirassa on tarpeeks jerkkua niin se kykenee kääntymään todella pienessä tilassa. 
Vaikka oma kunto ei ollu tänään kovin hyvä torstaina alkaneen flunssan kanssa niin hyvin saatiin rataa tehtyä. 

Seuraavat alueellisen reenit on jo ens viikolla eli 1.12 ja sitten tuleekin näihin vähän pidempi tauko kun seuraavat reenit on sitten ens vuonna. Mutta sen mukaan mennään miten porukalle parhaiten sopii. Mutta kivoja ja hyödyllisiä on nää reenit kuten Harrinkin reenit. On hienoo että meillä on kaks todella pätevää valmentajaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti