sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jäljellä pitkästä aikaa

On menny taas liikaa aikaa viimesestä jäljestyksestä. Kaikki kirjotteli eilen facessa että ovat olleet jäljellä, joten otin tänään itteeni niskasta kiinni ja jäljen tekoon kun päivällä on valosaa ja maa sula. 

Tein tänään jäljen vaan Tripille vaikka Leokin olis varmasti jäljelle halunnu, mutta en jotenkaan halua rissata sitä nyt liikaa kun ei tiedä varmaks mikä sitä vaivaa. Maanantaina Leo alottaa epilepsia lääkityksen ja sillon pitää soittaa Aistiin ja varata sille aika pään magneettikuvaukseen kun Marjut Pullin rahakeräys on tuottanu tulosta. Sillä toi kuvaus maksaa noin 1000€. Kuvauksen jälkeen ollaan ehkä viisaampia, kovasti Leo tahtois kipulääkkeitä mutta en niitä nyt anna kun alotetaan se epi lääkitys. 

Mutta siis jäljelle, se oli varsin kiltissä maastossa ja sisälsi kaks suoraa kulmaa. Nameja laitoin jokatoiselle askeleelle. Vauhti oli taas tauon jälkeen varsin kova ja nyt ei nameilla ollu merkitystä, viimeks koiraa hämäs namien vähyys mutta ei enää. Jälki oli liian lyhyt ja liian helppo maasto mutta parempi näin tauon jälkeen. Nyt pitää koittaa mennä metsikköön joka viikonloppu ja hinkata tätä niin pitkään kun kelit antaa myöden. Maasto vaikeammaks ja huomattavasti pidempi jälki ja pidempi vanheneminen jäljelle. 


Kengät pääsi tänään kunnon tulikasteeseen kun ensin jälkimettässä ja sitten lähdettiin kaikki lenkille. Lenkki tossa mettässä menee osan suonreunaa ja tähän asti se on ollu varsin kuiva. Nyt kun on satanu reilusti vesi oli noussu sinne reunoille ja oli varsin märkää. Vielä kun heittelin Tripille käpyjä suolle ja sitä piti välillä käydä auttaan niiden kanssa. Kengät oli varsin märän oloset ulkoo mutta jalat täysin kuivat ell kengät pelaa kuten pitäisikin! Onneks en maksanu turhasta näiden kohdalla. Sitten ne kuivu melkein kokonaan automatkalla joten täydellistä :) 
Nyt koirat väsyjä ja illalla vielä tottisteleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti