sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tokokoe Ylöjärvellä

Tänään oli oman seuran tokokoe. Tuomarina Jari Salokanto ja oli varsin tiukka evl:ssä. 
Meitä oli ilmottautunu kolme ja yks jäi pois joten paikallaoloihin tuli yks lisäkoira. Me oltiin eka suorittava koira ja se oli musta hyvä paikkamakuuta ajatellen kun viimeks putos vieruskaverin käskystä. 

Istuminen 10 Muuten oli ollut todella rauhallinen mutta kun kävelin kohti siirteli vähän jalkojaan, mutta tuomari ei rokottanu tästä. 

Paikkamakuu 8 Maahanmeno oli nopee ja oli ollu kokoajan täysin rauhallinen, mutta nousi melkein kokonaan vieruskaverin käskystä. Noston on aina odottanu multa mutta aina jotain uutta. 

Seuraaminen 7 Vielä oli osittain pientä painamista ja kuulemma ajoittain oli vähän poikittain edessä ja ajoittain pientä ääntelyä. 

Luoksetulo 7,5 Mun mielestä eka pysäytys oli tosi hyvä merkille, maahanmenoon annoin kaks käskyä kun kyynärät jäi ilmaan. Tuomarista vauhti oli hyvä joka välissä mutta kaksoiskäsky ja hiukan sivuttain aukinainen perusasento. 

Tunnari 9 Oma oli toinen oikeelta ja hyvin pysähty heti omalle ja teki tarkistushaistamisen ekalle ja toi sitten oman reippaasti. Pientä kapulan puremista ihan lähellä, hyvä luovutus. Tähän olin supertyytyväinen!!

Kaukot 7 Tuomarin mielestä on siinä rajalla että ennakoiko koira kaikki vaihdot kun reagoi pienin avuin. Pieni liikkuminen eteenpäin. 

Hyppy 8 Ennakoi lähetyksessä eli persus taas lähti nouseen liian aikasin. Tuomarin mielestä pitäis olla tasaisempi vauhti molempiin suuntiin ja hiukan vino asento luovutuksessa. 

Ohjattu 0 Merkki täydellinen kuten oikeen puolen kapulan nosto ja lähti tuomaan kapulaa reippaasti sitten parin metrin jälkeen tuli aivopieru ja tiputti kapulan ja haki keskimmäisen ja toi sen. Ikinä ei oo tämmöstä tehny niin en ees ymmärtäny käskyttää koiraa...

Z kävely 7 Sanomista tuli kai seuraamisesta ja pienestä ennakoinnista seuraamiseen.

Ruutu 7 Hyvä meno merkille, sielä vähän levoton ja meinas varastaa ruutuun. Hyvä vauhti ruutuun ja hieno stoppi mutta kaks käskyä maahanmenoon!! Hyvä seuraamiseen tuleminen. 

Kaikkiaan siis 225p ja kakkostulos. 

Vaikka tein aika paljon hommia ennen koetta niin virtaa riitti vaikka muille jakaa. Mutta mieltä lämmitti tuomarin kommentti että Tripistä on tulevaisuudessa potentiaalia vaikka kuinka pitkälle tokossa. Joten ei muuta kuin reeniä ja reeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti