lauantai 5. lokakuuta 2013

Agikisa Liedossa

Tänään suunnattiin Lietoon sillä meillä oli Tripin kanssa Tsaun kisat ja neljä rataa juostavana. Trip ei oo ikinä kisannu näin montaa rataa päivässä joten kiva nähdä miten se jaksaa. Tuomareina oli Heidi Viitaniemi ja Asko Jokinen. 

Ensin alotettiin Heidin agiradalla ja rata meni todella hienosti kunnes en ajatellu keinulle vientiä tarpeeks, meinas mennä ohi mutta tuli keinulle mutta kontaktin sivulta joten tästä vitonen. Muuten todella hieno ja nopee rata, sijotuttiin vitosella sijalle kolme. Etenemä oli huikee 4,96 vaikka kaikki kontaktit oli radalla joten homma etenee! Aika -18,33!


Seuraavana oli Askon hyppäri. Tokana oli rengas josta vajaa 90 asteen kulma hypylle, lähdin ilmeisesti tekeen valssia kolmoselle liian aikasin ja Trip oli tullu niska edellä renkaaseen ja lensi renkaan kanssa. Onneks on hajoova rengas se pelasti tässä tilanteen. Pysäytin koiran ja pikasesti katoin sen läpi ja kun ei mitään näkyny jatkoin radan loppuun ja hienon nollan loppuradasta tekikin! Maalissa tutkin koiran suun ja ilmeisesti oli kieli jääny hampaiden väliin kun ikenissä oli verta mutta mistään sitä ei vuotanu. 

Seuraavaan rataan oli aikaa ja lähdettiin koirien kans pienelle lenkille. Kun tultiin halliin meidän rataan tutustuminen oli käynnissä ja kun pääsin radalle tutustuminen loppu, en sitten kehdannu käydä kysyyn itelleni vähän aikaa vaan opettelin radan sieltä ulkopuolelta. Eipä näin oo koskaan käyny mutta ajattelin että käydään kokeileen silti. Kolmosen rima putos ja siihen vähän levis mun ohjaus mutta tehtiin rata loppuun eikä tehty ees väärää rataa :) hylkyhän tästä tuli mutta näemmä radan voi opetella näinkin..

Viimenen agirata oli Askon ja se oli mielenkiintonen sillä ainoo kontakti este oli puomi ja se mentiin kolmeen kertaan. Koirasta näki että vähän oli jo väsymisen merkkejä sillä tiputti ekan riman ja tuli vielä yks rima kun jäin vähän eteen. Rata oli hauska, siinä oli esim kolme putkee peräkkäin. Saatiin siis tästä 10 ja sijotus 7, aika -11,44.
Olin tosi tyytyväinen Trippiin hyvin se tekee töitä ja jaksaa keskittyä ja tekee täysillä töitä. Vauhti ei tuu oleen ongelma tän kanssa sen verran lujaa se liikkuu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti