sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sertiä pukkaa

Tänään suunnattiin aamusta Nokialle sillä Tripillä oli edessä kaksi agirataa. Tuomarina oli Anne Viitanen ja harjoittelijana Jari Helin eli radat oli Jarin käsialaa. 

Eka rata oli parista kohtaa hiukan kinkkinen, ensimmäisenä oli kolmosena oleva kepeille vienti me selvittiin siitä puhtaasti kun annoin koiran itse hakee kepit. Mutta jostain ihme syystä se tuli ulos kepeiltä lopussa kesken kaiken... Sen jälkeen mun ohjaus hajos vaikka tehtiin rata loppuun. A:lle vienti oli kans tarkkailtava kohta mutta katoin tutustumisessa että saan sen käännettyä suoralle linjalle ja tämä toimi. Tulos tästä hyl. 


Ekasta radasta suivaantuneena otin vähän sellanen s*tana asenteen tokalle radalle joka olikin ihan suoralinjanen. Pieni aggre auttaa sillä tehtiin puhdas rata, mutta a:n hiipimiseen meni voitto ja oltiin toisia, aika -8,27 ja siis SERTI ja siirto kakkosiin!!

Tässä linkki videoon radasta jonka Wyffe ystävällisesti kuvas:Tiistaina onneks päästään kattoon Mäkelän Marian kanssa meidän a ongelmaa. Ja ilmo lähti ens viikonlopulle ja olipa kiva päästä ilmottaan Trip kakkosiin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti