lauantai 7. syyskuuta 2013

BH Trip

Tänään meillä oli edessä reissu sakemanniliiton järjestämään bh-kokeeseen eli koe oli Tampereen Kaukajärvellä. Kenttä oli nurmikenttä ja samalla sielä oli Ipo koe luokille 1-3. Tuomarina oli Sami Kiiveri. 

Paikanpäällä sain kuulla että ollaan ainoo bh:n suorittava koirakko ja kaikki muut tekee ipoo. En oo ikinä ollu ainoona tekemässä bh:ta, mutta satiin privaattikohtelua :)

Ensin oli vuorossa tottelevaisuus ja se mentiin niin, että Ipo koirat suoritti ensin, he olivat olleet jo aamulla pellolla jäljellä. Hyvä että ne teki ensin niin näin vähän ykkösluokan koirilta miten tuomari halusi henkilöryhmään menemisen. Kun oltiin ainoita niin meille oli järjestetty nollakoira ja se oli komeen näkönen malikka. 

Me suoritettiin liikkeet ensin ja pientä haahuilua lukuunottamatta kivaa seuraamista. Täyskäännöksetkin meni riittävällä tiiviydellä vaikka tämä täyskäännös tehtiin ihan eritavalla kuin tokossa eli käännyn koiraa kohti. 
Pk-puolellakaan ei saa suorittaa ilman tuomarin lupaa mutta taas esim siirtymiset perusasentoon tehdään itsenäisesti joten tässä oli taas kokemusta näin tokokokeiden jälkeen. 

Jäävät oli erinomaisia, istuminen ja maahanmeno erittäin nopeita ja suoria. Luoksetulo oli erittäin nopea, vahva ja suora. 

Paikallaolossa maahanmeno oli erittäin nopea ja makuu rauhallinen ja perusasentoon nousi erittäin nopea. 

Se mikä erityisesti lämmitti mieltä oli kun tuomari totes arvostelussa että koiran koulutustaso on erittäin korkealla! Tällä jaksaa taas jatkaa reenejä :)

Kaupunkiosuudessa ei mitään huomautettavaa kaikki kohdat oli hyväksytty kun tuomari näytti arvostelukaavaketta ja näin ollen Trip saa liittää nimensä eteen ensimmäisen tittelin BH, mutta tämä titteli ei tule jäämään viimeiseksi on mulla sen verran hieno koira!

BH Woollandian Urho


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti