sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonloppu pelkkää agikisaa

Meillä koko viikonloppu suju Hervannassa Takkujen agilitykisoissa. Kisoissa oli osana tuomarikolleegio eli tuomarikokelaiden viimeinen näyttökoe, missä heidät voidaan vielä hylätä. Tämä aiheutti sen muutoksen että hypärit oli aamulla ensin, sillä kolleegio pidetään vain agiradalla.
Hyppäri aamulla oli Marjo Heinon käsialaa ja lähdettiin Tripin kanssa aika lopussa luokkaa. Rataan tuli vaan pieni muutos verrattuna ykkösen rataan ja rata oli vauhdikas. Meillä putos heti kakkosrima, en tiedä mitä tässä tapahtu ja tää kuulemma tippu monilta. Sitten yhdessä pyörityksessä löysäilin enkä ohjannu koiraa kunnolla hypyn taakse ja tästä kielto. Hyvä rata ilman näitä kahta typeryyttä eli tulos 10vp, ei huono alotus kakkosissa.

Sitten oli vuorossa agirata ja se oli harjottelijan rata, enkä millään muista sen miehen nimee =) Meillä tuli yks rima alas jossain kohtaa ja sitten tokavikalla putkella jarrutin ite liikaa ja jäin seisoon niin koira livahti putkeen mun seläntakaa eli väärään päähän, mutta kun toinen tuli sieltä niin iloisen näkösenä niin eihän voinu kun nauraa =) Hyvä fiilis jäi tästä radasta eli se oli sellanen erittäin hyvä hylly.

Sitten olikin varsin pitkä odotus ennen Leon rataa ja mä otinkin tunnin unet autossa. Leon kanssa lähdin radalle, että katotaan missä kunnossa se on, sillä perjantaina jouduttiin käymään lääkärissä ja kun menin antaan ruuan ennen lääkäriin menoo niin maanantaina mennään sitten ottaan ne verikokeet mitkä olis muuten otettu jo perjantaina. Leolla on nyt kasa epäilyjä päällä, mutta katotaan mitä verikokeet kertoo ens viikon lopulla.

Eka rata oli agirata eli harjottelija Reetan rata, oli varsin kinkkinen ja siinä oli tekemistä. Mutta Leo oli varsin kuumana lähdössä, joten tiesin että uskallan radalle lähtee. Hyvin oli koira kuulolla ja vaikeissakin paikoissa sain sen pysyyn hanskassa, kontaktitkin meni hyvin ja ekaa kertaa käytin käskyä seis kontakteilla ja se toimi puomilla tosi hyvin.
Tältä radalta saatiin 0 ja sijotuksena oli 4/39. Se mikä tässä jäi enemmän kuin ärsyttään että serti ei menny kolmelle ekalle eikä siirtyny meille kun oli yks kisaaja liian vähän...tätä meidän paskaa tuuria tässä asiassa. No tän aginollan myötä nollat on kasassa ens kesän SM-kisoihin jos koira kestää.

Toka rata oli jälleen Marjon hyppäri ja siinä oli muutama kohta missä piti saada koira kunnolla kiinni, mutta Leksa vähän lipes, mutta silti onnistuttiin tekeen nolla vaikka ei isolla miinuksella, mutta nolla kuin nolla! Eli tää oli Leon toinen tupla ja vielä peräkkäisissä kioissa, nyt on hyvä fiilis kohti ens viikonlopun piirinmestiksiä! Sijoitus oli 9/36.

Sunnuntaina oli sitten vaan Tripillä ratoja edessä. Ekana aamulla alotettiin taas hyppärillä ja se oli jälleen Marjon käsialaa. Radalla unohdin yhdessä kohtaa radan, mutta kiltti koira tykkäs ja sain korjattua tilanteen ja selvittiin tästä hyvin, kuulemma yleissössä ei ees huomannu että olin unohtanu radan =) Sitten idiootti menin sössiin tokavikalla takaaleikkauksen, en sanonu mitään hyppykäskyä ja jäin vaan seisoon, olisin ehtiny tekeen siihen vaikka valssin.. siihen meni eka luva nolla.....

http://youtu.be/ZWkpDS-eW2MAgirata oli harjottelijan rata ja vaikutti varsin hauskalta radalta ja vauhdikkaalta. Puomi ja A meni varsin hyvin, mutta valitettavasti kaks rimaa tuli alas eli tuloksena 10vp. Sitten kun katto tuloksia niin otti päähän oikeen kunnolla, sillä meillä oli koko luokan kovin aika, olikohan se -8,91s mutta yli kasin kuitenkin ja voittajalla oli vaan ihan pieni miinus... Tätä tää laji on, mutta oon niin tyytyväinen pieneen koiraan, sillä ratojen väilit veny varsin pitkiks ja silti se oli hyvin mukana eikä kiehunu yli vaikka joutu odottaan pitkään. Tästä on hyvä jatkaa ja seuraavia kisoja oon jo kurkistellu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti