sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Piirin mestikset

Eilen Lempäälässä SportDog Parkissa kisattiin agin piirinmestaruuskisat. 
Hyppärin tuomarina oli hollantilainen ja rata oli varsin erilainen kun mitä oon vähään aikaan nähny. Etenemä oli huikee 4,1m/s  sekä rimat 65cm ja rata sisälsi aika monta taakaakiertoo ym hankaluutta. 
Leo ei tullu kakkosesteellä pakkovalssiin vaan hyppäs ilosella ilmeellä hypyn väärinpäin.. Aattelin kuitenkin tehdä radan läpi kun sielä kerran oltiin. Esteellä kuus Leo hyppäs päin siivekettä jatkoin kuitenkin matkaa ja esteellä 10 se hyppäs taas täysinpäin siivekettä, joten lopetin radan siihen.
Tän jälkeen mietin pitkään että kisaanko enää agirataa saati joukkuerataa. 

Agiradalla tuomarina oli Jari Tienhaara. Leo kävi taas normaalin lämpösenä ennen rataa eli haukkuminen oli sen mukaista. Nyt tuli pakkovalssiin kun hiukan napakammin asiasta huomautin. Puomilla röyhkeesti loikkas alastulon yli ja sitten sen jälkeen jälki juokseen suoraan eteenpäin eikä meinannu kuunnella mitään. Sarjan B-osan jälkeen se lähti huiteleen kohti lähtöhyppyä mutta sain senkin vielä pelastettua. Loppurata meni sitten ihan ok. Ihanneaika oli tässäkin sen verran tiukka eli noi kurvit makso vajaan 7 sekuntin yliajan ja siihen vitonen päälle..
Joten ei menny yksilökisat yhtä hyvin kuin viime vuonna kun oltiin yhteistuloksissa sijalla 4.

Joukkuerata oli taas hollantilaisen käsialaa ja oli mielenkiintonen, ei yhtä mutkikas kuin hyppäri. 
Päällejuoksuun Leo ei tullu tällä radalla ja sain vielä lopussa sössittyä koiran väärään päähän putkeen joten hyl siitä sitten meiltä. Muut onneks onnistu tekeen tuloksen ja vähän alle 25 virhettä oikeutti meidän joukkueen sijalle 4. Hyvä muut joukkuekaverit =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti