maanantai 6. elokuuta 2012

Pärnun kv näyttely

Perjantaina 3.8. kello soitti 03.10 ja siitä sitten reippaasti ylös ja koirat viemään aamulenkille vai onko tämmönen enemmän yölenkki? No me lähdettiin Leon kanssa aamupalan jälkeen kohti Lempäälää ja Trip jäi mun vanhemmille hoitoon. Lempäälässä heitettiin kamat Miian autoon ja pakattiin Kaisla ja Leo autoon ja auton nokka kohti Eteläsatamaa Hesaan sillä me lähdettiin Pärnuun näyttelyyn. 
Ei eksytty matkalla kertaakaan, kiitos Garminin ja onneks Hesassa ei vielä tossa ennen seiskaa mitään hirveetä ruuhkaa ollu. Tullissa saatiin kuulla että Eckerölinen autokannella lämpötila nousee tonne 70 asteeseen, joten eivät suositellu koirien jättämistä autoon ellei sitten ole niille paljon vettä saatavilla. Tehtiin autokannella Miian kanssa päätös, että otetaan koirat laivaan ja ollaan kannella, vaikka ei niistä oltu maksettukkaan että ne on laivassa.Keli oli mitä mainioin sillä aurinko paisto ja lämmintä oli joku +24 astetta ja pieni merituuli puhalsi. Mikäs sen parempi keli viettää matkaa kannella. Eckeröline on hidas laiva, sillä matka Tallinnaan kesti 3 tuntia, mutta onneks meri oli varsin tyyni, joten me matkapahoinvoivat eli minä ja Miia saatiin nauttia tyynestä kelistä. Leo nautti laivamatkan tuon laatikon päällä ja Kaisla oli lattialla, sillä sillä oli juoksut niin pidettiin koiria vähän erillään ettei tuu isä-tytär paritusta.Tallinnassa meille oli varattu eläinlääkäri vähän Tallinnan keskustan ulkopuolella, kiitos Kärtille tästä varauksesta. Saatiin näin madotettua koirat sääntöjen mukaisesti, kallista tuo lysti ei ollu sillä lasku oli yhteensä 20,80€ ja tässä oli molemmat koirat.
Sitten lähdettiin kohti Pärnua ja matkaa oli tommonen 118km. Kun oltiin päästy vajaan 30km päähän Pärnusta niin molempien silmät alko lupsuun niin paljon, että ajettiin yhden huoltoaseman pihan reunaan ja otettiin puolen tunnin "välikuolemat". Tää pirisi niin paljon että taas reippaasti lähdettiin jatkaan matkaa. Kun päästiin hotellille niin meinas nousta tukka pystyyn, sillä ensin virkailija oli vähän sitä mieltä että meille ei ole huonetta....No onneks meidän nimi löyty papereista ja saatiin huokaista helpotuksesta ja saatiin huone, kuten pitikin.

Koirien kanssa lähdettiin lenkille Pärnun keskustaan ja sielä oli menossa jotkin elokuun festifaalit ja yksi katu oli täynnä erilaisia kojuja, jossa myytiin kaikenlaista käsin tehtyä tavaraa. Käteen jäi hieno puinen ovikyltti, jossa lukee viroks, että olen onnea etsimässä =)
Kuultiin kadun päästä musiikkia ja mentiin katsomaan mitä sielä tapahtuu ja löydettiin sieltä tämmöset kaverukset

Musiikki oli todella hienoa kuunneltavaa, sitä vaan jäi kuunteleen eikä osannu lähtee pois, ennenkö intiaanit lähti tauolle. Mahto niillä olla kuuma tossa helteessä sillä niillä oli nahka-asut päällä.
 

Lauantaina oli sitten edessä siirtyminen näyttelypaikalle, käytiin illalla kattomassa koirien kanssa, että missä se paikka merenrannan lähellä on, että ei tarvi ettiä sitä seuraavana päivänä. Oltiin urheilustadionilla ja pohja oli ideaali lyhyt nurmi. Meidän tuomari oli Igoris Zizevkis, Liettuasta.
Leon tulos val1, sa, pu2, Sert, Cacib --> EE CH Joten nyt mulla on toinen kahden maan valio! Hyvältä näyttää eteneminen kohti inttivalioo =)
Arvostelusta en valitettavasti ymmärrä mitään, sillä se on venäjäks, tarvii koittaa käännättää se sellasella henkilöllä joka osaa venäjää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti