maanantai 30. heinäkuuta 2012

Piirin Mestis ja Agipitsi

Lauantaina 28.7. oli Piirin Mestaruuskisat agilityssä Orivedellä. Päivä alko sinänsä aikaseen, että me lähdettiin reissuun vähän yli 10 ja päätty aika myöhäseen sillä oltiin kotona n. 22.30. Järjestäjillä "pikkusen" lipes homma hanskasta ja lopussa aikataulusta oltiin jäljessä tommonen 1,5 tuntia. No onneks keli oli hyvä eli aurinkoinen ja oli hyvää seuraa seuraakavereista, muuten päivä olis ollu suoraan sanottuna aika helvettiä.

No itse tapahtumiin eli agilityradalla tuomarina oli Ritva Herrala ja meidän tulos oli 0vp aika -6,51!! Sijoitus oli 7. ja piirinm-tuloksissa 6. Hyppyradalla tuomarina Tuija Kokkonen ja me repästiin pienten tilanteiden jälkeen tästäkin 0vp aika -2,90 ja sijoitus oli 16. en tiedä monesko oltiin piirinm-listoilla, kun kisoissa oli muidenkin seuran jäseniä. Joten nyt on ens vuoden SM-kisoihin se tupla jo tehtynä!! Yhteistuloksissa oltiin Leon kanssa sijalla 4, ei paskemmin mudilta =) Oon todella tyytyväinen!!! Hieno koira mulla.

Sitten jäätiin vielä odottamaan joukkuekisaa, meidän maksijoukkueessa oli rotukirjoa sillä joukkueeseen kuulu espanjanvesikoira, lagotto, mudi ja auspai. Mutta eipä se menoo haitannu sillä kolme ensimmäistä koirakkoo teki tulokseks 0vp ja vaikka viimeinen pari otti hyllyn niin meidän joukkue KULTA oli varma! 
Tosi mageeta, että Leon kanssa pystyttiin noin pitkänä ja kuumana kisapäivänä tekeen triplanolla!Sunnuntaina lähdettiin sitten Raumalle Agipitsiin ja jälleen keli oli aurinkoinen ja kuuma. Tuloksellisesti päivä ei ollu yhtä hyvä kuin eilen, sillä saatiin agirata 10vp ja vähän yliaikaa,hyppäri 5vp aika hieno -5,01 ja agirata 0vp mutta yliaikaa 0,10 toi yliaika otti päähän enemmän kuin paljon. Se tuli siitä, kun puomilta ekalla radalla mentiin suoraan edessä olevalle maalihypylle ja nyt käännyttiin tiukasti takaisin niin Leo oli menossa jo "maaliin" ja jouduin sen sieltä huutaan takas niin aikaa palo tossa kaarteessa. Tyhmä minä kun en tätä ajatellu, että olisin ajoissa koiralle puhunu...
No kaikkiaan hieno viikonloppu ja koira toimii todella hyvin vaikka nykyään nostattaakin itteensä ihan hulluna, mutta siitä vaan kun korvat pysyy auki =)

Tripin kanssa hyödynsin ratojen välissä olevan pidemmän välin ja mentiin tekeen outoo tokohyppyä. Itse este ei aiheuttanu mitään ongelmaa, mutta näemmä kun sillä on ollu tähänasti targetti hypyllä ja nyt ei niin ei muka ymmärrä mun hyppy-käskyä. Eli nyt siirrytään hyppiin tokohyppyä ilman mitään targetteja. Mutta saatiin hyviä toistoja ja jopa muutama täydellinen kokeenomainen liike. Sitten tehtiin seuraamisia nurmikolla, mitä en varmaan vielä oo Tripin kanssa tehny, mutta näemmä ihan sama mikä alusta ton koiran kanssa on ei meinaan haittaa tekemistä millään tavalla. Teki hyviä jääviä liikeeitä ja kulmia.

Sitten bongasin nurmikolta harjotus A-esteen, joten sinne siirryttiin seuraavaks. Ensin ei oikeen Trip ymmärtäny että hänen pitää mennä se yli ja mä oon sivulla... no tästä vähän keskusteltiin ja rupeshan se kiipeeminen onnistuun. Vielä ei tietenkään tiedä täysillä mitä "alas" tarkottaa, mutta oli jotenkin niin sulonen kun käskyn saatuaan veti maihin kun oli vielä esteellä =) No eipä me vielä tarkotuksellisesti olla alotettu kunnolla mitään kontakteja opetteleenkaan. Saatiin kuitenkin hyviä toistoja muutama aikaseks.

1 kommentti:

  1. Onnea vielä kerran hienosta menestyksestä lauantaina! Hyvä etten mä ollut joukkueessa menestystä pilaamassa.. ;)

    VastaaPoista