keskiviikko 22. elokuuta 2012

Reeniä, reeniä

Kun ei sitten "tarvinnu" lähtee kattoremotin alta karkuun niin pakkasin koirat autoon ja lähdettiin kentälle reenaan. Tänään reenit painottu tottikseen, mutta Trippiä varten raahasin puomin alastulon kentälle ja renkaan.

Ensin kentälle tuli Trip ja ekana tehtiin pitkiä seuraamisia, paljon kulmia yms ja tää setti tehtiin remmissä, on meinaan liian vähän tehty seuraamista remmissä. Jossain kulmissa Trip kommentoi parilla haukulla, että kun ei palkkaa tipu, sori vaan pieni koira elämä opettaa ja nyt reenataan palkattomuutta aina vaan enemmän. Yhdestä juoksusta jouduin huomauttaan, mutta muuten ei mun mielestä keulinu ollenkaan ja oli varsin sievästi. Tehtiin jääviä ja leluruutu ja luoksetuloo. Nyt oli taas luoksetulo nopee ja suoraan eteen ja hieno perusasento. Hypyssä se oli jotenkin taas aluks ihan pihalla vaikka käytin viritystä, mutta ei sitten irronnu hypylle...höh. 

Otettiin puomin alastuloo maxipöydän kautta ja pallo oli vielä edessä palkkana, varsin näppärästi rupee toimiin ja ite jo hakee kontaktille. Rengas oli sellanen harjotusrengas eli ei oo mahdollisuutta tulla välistä. Ensin pidin palloo toisella puolella ja siitä läpituloja. Ja sitten laitoin pallon sinne toiselle puolelle ja saatiin jopa onnistuneita suorituksia!

Leon kanssa otettiin ensin ruutua ja se oli heti tyhjä, matkaa reilu 20m. Meni sitten heti ekalla ruutuun ja vielä ruudun sisälle maahan! Sitten kun otettiin uusinta niin jouduin 3 kertaa sen sinne lähettään uudestaan, mutta jumankekka se meni sinne kuitenkin joka kerta eikä alkanu himmaileen, kuten on tähän asti tehny. Sitten kun sain sen ruutuun ja maahan niin menin leikkiin sen kanssa ruutuun ja olipa pollee poika!
Otettiin luoksetulon stoppia ja tässä mun tarvii ajottaa oma käsky oikein niin se pysähtyy merkille, ei kylläkään pyssää silleen hienosti kuin seinään, mutta musta nyt riittävästi verrattuna pitkään valumiseen. Seuraaminen oli myös ohjelmassa.

Toisella kierroksella Tripin kanssa tehtiin taas rengasta ja puomin alastuloa sekä A:n alastuloa. Sitten otettiin myös muutama luoksetulon stoppi, tätä ei oo paljoo tehty. Sitten otettiin myös hyppyä ja nyt oli sillä joku herne pyöriny autossa päässä, sillä teki mageita hyppyjä. Seisomisessa vähän liikkuu ja puutuin tähän ja saatiin lopuks täysin hieno paikallaan oleva seisominen.

Molemmilla tuli vähän vahingossa tehtyä evl:n z-liike, mutta hitto se toimi molemmilla =) Hyvä reeni, parempi mieli vaikka olkkarin katto ei vieläkään ole kunnossa =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti