sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Voivoin korkkaaminen

Tänään osallistuttiin Leon kanssa melkein vuoden tauon jälkeen tokokokeeseen ja nyt vuorossa oli voittajaluokka. Jotenkin osasin arvailla, että mitään hienoo 1.tulosta tuskin tehdään, sillä eilen illalla meillä tuli vähän erimielisyyttä ruudun kanssa...sitähän vois ajatella että kannattaako reenata juuri edellisenä iltana, no näin nyt tehtiin. Tuomarina tänään oli Ilkka Sten ja tulosrivi näyttää tältä:

Paikalla makuu 0 (lähti tuleen kohti just kun oltiin puolessa välissä palaan koirien luo, Sabina sano että huitas paarmaa päästään ja sen jälkeen Leo nousi, no näitä vaan sattuu...)
Seuraaminen 9
Istuminen 7 (jouduin antaan kaksoiskäskyn)
Luoksetulo 7,5
Ruutu 0 (ei sitten irronu kun pari metriä...)
Hyppy nouto 10
Metalli nouto 7 (nostoon kaks käskyä, mutta toi hyvin perusasentoon!!)
Tunnari 7 (vähän viipyili kapuloilla)
Kaukot 7 (ekaan istumiseen kaksoiskäsky samoin yhteen seisomiseen)
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 186p 0-tulos.

Tästä ei pääse enää kuin ylöspäin =) Mutta nyt se eka koe on koettu. Ja mä kun en oo koskaan ollu voittajassa kisaamassa ja tänään jouduin sinne heti ekana, no empä ehtiny jännittään. Meinasin kyllä jättää kokeen ton paikalla makuun jälkeen, mutta Sabina kannusti jatkaan ja ihan hyvä reenihän toi oli.


Ennen koetta käytiin Sabinan kanssa uittaan koiria ja samoin käytiin kokeen jälkeen ja mukana oli Jerikon voittama hieno uimalelu mukana. Jeriko oli niin onnellinen 1-tuloksesta, että anto Leon ja Tripin lainata leluaan =)

Missä Jeriko luuraa?


Tripistä on kans tullut aikasmoinen vesipetoEi kommentteja:

Lähetä kommentti