perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tokoilua

Tänään mentiin tokoileen Miian ja Kaislan kanssa. Kun odoteltiin Miiaa ja Kaislaa tein ruudun valmiiks ja otin ensin Tripin ja vietiin yhdessä lelu ruutuun ja etäisyyttä n.20m ja koira ruutuun, nopee ja suora eteneminen. Huomasin että laitoin lelun liian lähelle takareunaa, sillä kun Trip jarruttaa ruudussa se ajautuu yli. Tein vielä pari ruutua ja yhtä innokas eteneminen lelulle.
Sitten otin Leon ja vietiin lelu yhdessä ja se oli vaan namien perään =) Sitten otettiin etäisyyttä kans se reilu 20m ja alotin hetsauksen "missä ruutu" ja aina kun koira kattoo ruudun se saa namin. Tätä tehtiin n. 5 kertaa ja koira nousi niin kierroksille että koitti karata ite ruutuun!! YES!!! Tätä oon halunnukki! Sitten kun tein sille "ruutusilityksen" ja annoin luvan lähtee ruutuun se lähti suoraan ja nopeesti! Leolle kans vielä pari toistoo ja ruutuun meno joka kerta tosi hyvä!! Ehkä se tästä.

Miia ja Kaisla kun tuli tehtiin suunnitelma, että tehdään noin puolet alo liikkeistä ja niin että koira ei saa välipalkkaa ja mä toimin liikkurina. Korjattavaa löydettiin, mutta sitävartenhan reenataan =) 
Kaislan ekan kierroksen jälkeen otin jälleen omia ensin Trip ja sen kanssa seuraamisesta maahanmeno, ei menny ekalla vaikka toistin liikettä, mikäs nyt on??? Otin sitä hiukan tiukemmin ja palkkasin sen jälkeen ja johan rupes koira paremmin tekeen töitä. Tehtiin myös seisomista ja ongelmana on se, että ilmeisesti takapalkan takia se siirtyy käskyn saatuaan vasemmalle, mutta pysähtyy hyvin, ekalla en taas tätä muistanu ja annoin takapalkan..toisella kertaa heitin palkan eteen. Tehtiin myös eteentuloja. Sitten tehtiin evl-kaukot ja vielä yks ruutu.

Miia toimi meidän liikkurina mulle ja Leolle kun tehtiin tunnari. Istumisessa, kun Miia vei kapuloita Leo meinas kääntyä, tätä tyhjää hetkee tarvii reenata enemmän, mutta korjasin koiran. Lähti hienosti kapuloille ja nosti keskeltä oman, sitten tiputti sen ja haisto viimestä, mutta nosti taas oman ja toi sen nätisti vaikka olin ihan hiljaa! Mehän piruvie edetään Leon kanssa!Sitten tehtiin pitkä seuraaminen ja ruutu.

Tehtiin vielä koko porukalla paikkamakuu ja olipa Trip nyt liukkaalla tuulella, kun käännyttiin koiria vastaan se meinas lähtee paikkamakuusta. Oli ilmeisesti tekemässä eteentuloo... Sitten se vähän kiemurteli kuin käärme paikallaan, ei kiva. Kaislakin jostain syystä piippas ja nousi, mutta meni alas käskyllä. Rivi meni niin että vasemmalla Kaisla, Trip ja Leo. Lisää siis paikkamakuuta Tripille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti