perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pieni iso mies ja tunnaria

Triphän on jo pieni iso mies, sillä se ei oo pariin viikkoon pissiny mun työpäivän aikana! Joten kun mulla keskiviikkona vähän venähti lääkärissä niin Trip oli päättäny lukee häkissä olevat lehdet vähän tarkemmin ja tältä näytti kun tulin kotiin

Joten eiköhän ton häkin sais pikkuhiljaa laittaa pois ja ehkä jopa päästää Trip vapaaks kämppään Leon kanssa.

Tänään tehtiin päivällä tunnaria, kun kerran aikaa on.

Ekana vuorossa Leo, tehtiin neljä toistoo ja tokalla kertaa vähän maisteli toistakin kapulaa mutta toi kuitenkin oman. Muuten joka kerralla toi puhtaasti oman. Näemmä viime kerran pieni kuritus puremisesta on menny perille, sillä se toi ekalla kerralla kapulan varovasti roikottaen toisen puolen kulmureilla =) Muutenkin piti kapulaa tosi nätisti ja kuitenkin palautti nätisti viereen eikä ykskään palautus jääny vajaaks!! JES!


Sitten Trip, ensin piilotin pitkälle kaks kapulaa ja hienosti se ne löysi vaikka koitin hämätä menemällä eteen ettei näe tarkkaa paikkaa. Ekalla tuonnilla vähän puri kapulaan rajummin. Sitten laitoin sille hajuttomien keskelle oman ja hiukan nosti väärää, mutta ihan itte korjas ja toi oman! On toi pentu pätevä!!

Sitten vielä Leolle pitoharjotuksia namin kanssa ja kertaakaan ei purru!! Tripille pieniä noutoharjotuksia, että tois kapulan käsiin, mutta heitti sen aina käden viereen, mutta hyvä tääkin, sillä palautusta ei sen kanssa oo vielä sen paremmin otettu. Hyvä reeni kaikkiaan molemmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti