perjantai 29. kesäkuuta 2012

Missä on mun mitali?

Nyt kun telkkarissa pyörii yleisurheilun EM-kisat niin meillä asustaa kisojen virallinen valvoja

Sitten kun eilen keihäsfiinali eteni tarvi tarkkailijan päästä vähän lähemmäks jotta näkee paremmin mitä kentällä tapahtuu


Joten meillä noi kisat on tiukan tarkkailun alla, jotta vilppiä ei pääse tapahtumaan. Toivottavasti pieni tarkkailija saa isompana omia mitaleja =)
Pojat sai myös eilen uuden lelun ja niinhän se menee että kun kahdelle ostat yhten lelun niin


Tänään meillä ei ollu ohjattuja reenejä vaan oltiin neljän porukalla vapaaharkkaamassa. Joten kun porukkaa oli vähän paikalla niin Trip pääsi myös vilistään esteille.

Leon kanssa ensin tehtiin pientä rataa ja haettiin tiukempia kurveja eli ohjauksia jolla saan koiran kurvit pieneneen. Onneks onnistumisia löyty. Otettiin myös puomia, että saatiin reenattua ylösmenon "osumista". Muutama korjaus täytyi tehdä.

Trip pääsi tekeen hyppyjä, rimat 20cm, ja haasteena oli pitää se pois putkesta joka oli sopivasti tarjolla. Vähän oon ylpee pienestä koirastani, sillä se kuuntelee mua vaikka putki on ihan tarjolla ja mieli vetää sinne niin silti malttaa ja tulee mun tykö!
Tehtiin kolmella hypyllä ohjauksia, tiukkoja kiertoja etukautta, takaa kiertoja ja parin hypyn jälkeen tiukka kaarre takasin. Toi pieni eläin on kyllä todella pätevä noissa käännöksissä, oon siis jopa osannu jo kolmatta agikoiraa opettaa pienestä asti pieniin kaarroksiin =)

Toisella kierroksella Leon kanssa keskityttiin niistoihin, jotta saadaan kaareita tiukemmaks.

Trip teki toisella kierroksella rengasta ja siinä sille kova haaste oli että putki oli seläntakana, mutta hienosti keskitty tekeen rengasta. Sitten oli vähän hämillään kun renkaan jälkeen päästin sen putkeen =) Sitten se pääsi ekaa kertaa paukutteleen keinua ja eipä toi pientä miestä yhtään hirvittäny. Saa nähdä millanen rämäpää toi kaveri lopulta on, mutta mielummin koulutan rohkeeta koiraa kuin arkaa.

Huomenna startataan Somerolle, sillä edessä olis pari päivää pentupäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti