keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Agikiidon SM-kisat

Hetki vierähtänyt että tänne ei oo mitään tekstiä tullu, mutta tässä on ollu vähän kiirusta agiliidon Sm-kisojen alla. Trip oli reissussa turistina ja hieno turisti olikin, sillä meidän rauhottumisharjotukset on menny hienosti, sillä noissa karkeloissa se oppi seuraan kisoja suu kiinni!! Ja lauantaina Trip pääsi leikkiin siskonsa Allin kanssa ja se oli vasta mukavaa.


Itse karkeloissa Jyväskylän Tikkakoskella oli ensin lauantaina vuorossa joukkue rata ja Leon kanssa lähdettiin viivalle toisella kierroksella. Ekalla rundilla Siiri ja Riesu teki hienon nollan, joten sain lähtee hyvä tulos alla. Jostain syystä näitä joukkuejuttuja jännittää paljon enemmän kuin yksilökisoja, kai se on siinä että tässä tehdään tulosta joukkueelle eikä vaan itselle. Radalla yhdessä pakkovalssissa pidin liian kauan Leoo kädessä kiinni ja kun päästin sen niin rima oli nenän edessä. Vaikka hyppäs hypyn paikaltaan niin tästä tuli silti kielto, sitten jostain syystä Leon mielestä u-putkeen olis pitäny mennä takakaarteesta sisään...Tässä palo aikaa mutta ei silti tullu yliaikaa kuin 0,67s. Kuitenkin olin tyytyväinen rataan.


Yöksi mentiin Siirin kanssa kesähotelli Rentukkaan joka löyty Jyväskylän keskustan tuntumasta ja se oli tämmönen kampusalue. Tänne majottu niin moni muukin sm-kisaaja, sillä olihan tää yöpymisvaihtoehdoista se halvin. Yöllä pieni Trip putos sängystä, kun se oli vaan sellanen 90cm levee...reppana...

Sunnuntaina sitten herättiin jälleen aamusta, mutta sentään vähän myöhemmin kuin lauantai aamun klo 4 herätys. Koirat lenkille sitten aamupalalle ja nokka kohti Tikkakosken kisakenttää. Tänään olikin tavotteena saada radalta tulos sillä viime vuonna hyllytettiin neljännellä esteellä. Ja saatiinhan tulos vaikka se olikin 20vp ja yliaikaa 3,56, tästä jää taas parannettavaa ens vuoteen. Tarvii myös muistaa että nää oli meidän molempien toiset SM-kisat. Virheiden tekijä löytyy kun otan peilin käteen ja katon mitä sieltä näkyy...


Pieni kisaturisti alko väsyyn ennenkö ensimmäinen yksilörata oli päätöksessä, mutta olihan toisella viikonloppu täynnä uusia kokemuksia. Kuten että joutu ekaa kertaa järveen ja sehän oli kauheeta kun pienen koiran jalat oli märät =) Sunnuntaina kyllä loikkas kepin perässä järveen niin että vesi pärsky eikä kastuminen enää haitannu, mutta se haittas kun yks mies tuli kanootilla järvellä ja jäi tuijotteleen pientä bc:tä =))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti