lauantai 31. lokakuuta 2015

Piirinmestaruus pronssia ja koulari

Eilen oli Pohjois-Hämeen rallytokon piirinmestaruudet, jotka kisattiin Koirakoutsin hallissa Ylöjärvellä. Tuomarina oli Tiia Heinonen, joka on mulle uus tuttavuus.

Rata oli rakennettu tosi tiiviiks eli ei ollu paljoo väliä tehtävästä toiseen ja se tuo oman haasteen ison koiran kanssa.


En huomannu että Trip oli istunut kyltillä 16 ja siitä saatiin -10 ja sitten se oli tosi äänekäs, en tiedä johtuko siitä että otin sillä varsin vähän alle reeniä hallissa, yleensä oon hinkannu aikas paljon, no ääntelystä lähti -4 kokonaisvaikutelmasta... sitten tuli muutamia muita pieniä kontrolleja ja vinoutta matkaan joten yhteispisteet 83p ja meidän kolmas ykköstulos joten samalla RTK4. Henkilökohtasessa kisassa saatiin pronssia ja oli vaan pisteen ero hopeeseen.
Ja jos oikeen haluaa jossitella, niin jos Trip ei olis ottanu sitä -10 virhettä niin se olis piirinmestari, mutta nää on aina näitä että jos ja jos. Mutta kuitenkaan se tulos ei olis riittäny vielä valiokiinitykseen, niitä nyt sitten seuraavaks pitää metsästää =)

Loppupäivän saikin sitten jännittää miten meidän joukkueen käy ja toinen koirakko kun meni niin alokkaan koiraa kiinnosti pujottelussa olleet juomapullot niin paljon että saivat pisteitä 85 ja toinen meidän joukkueen koirakko oli myös alokkaassa mutta ne kiskas hienon radan pisteillä 99, joten meidän yhteistulos oli 267 ja sillä saatiin joukkuepronssia! Neljäs joukkue jäi meistä vaan pisteen päähän joten tiukkaa oli tässäkin kisa.


Waude pääsi kans pyöriin halliin kun sielä koko päivä vietettiin ja sen tekee hyvää nähdä erilaisia paikkoja tulevaisuutta varten, tää ei ollu mikään iso halli ja äänet kuitenkin kaikuu sielä joten hyvä että pääsi sinne hengaileen. Se toki otti rapsutukset itelleen mitkä hänelle omasta mielestään kuuluu ja hyvin porukka sitä rapsutteli. Sitten tuli vähän jännä paikka kun sielä oli pieni lapsi, muutaman kuukauden ikänen, ja kun se alko itkeen niin se oli jännää. No eihän Waude oo nähny noin pieniä lapsia joten eihän sillä niistä voi olla mitään kokemusta. Mutta kyllä se sitten siihen tottu kun ei päässy tilanteesta pois. Sitten oli ensin jännää kun Krista alko irrottaa akkuporalla kiskoja esteistä ja kiinnitti ne uuteen kohtaan. Ensin Waudee vähän jännitti mutta sitten sitä alko kovasti kiinnostaa mitä Krista tekee, joten mentiin kattoon lähempää. Ensin oli jännää aina kun pora käynnisty mutta sitten hetken päästä sitä koitettiin jo haukata =) No paljon sai uusia kokemuksia mitkä oli hyväks.

Perjantaina kun oli vapaapäivä niin mentiin päivällä hallille ja otin Wauden kanssa ekaa kertaa muutaman toiston hyppytekniikkaa ja Trip reenas eilisiin kokeisiin. Waudella meni pari ekaa väliä tosi hyvin mutta sitten tuli vähän ahdasta mutta kun venytti kahta viimestä väliä niin alko jalat mahtuun matkaan. Tosi nopeesti ymmärsi että lähdössä haluan että se kattoo eteenpäin eikä mua. Homma oli sen mielestä niin kivaa että koitti lähdöstä varastaa, mutta semmonen ei sovi. Tehdään tätä nyt harvakseltaan jotta oppii lukeen etäisyyksiä ja muutenkin agin kanssa vielä edetään tälleen hissukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti