keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pentunen kasvaa

Waude on täyttänyt jo puoli vuotta, niin se aika vaan menee nopeesti, vastahan se haettiin agin SM-kisareissun päätteeks =)Waude on saanu olla silleen pentu että sen kanssa ei oo pidetty kiirettä kouluttamisen kanssa, toki tekee pientä tottista ja arjessa oppinu asioita mutta määrätietonen reenaaminen kaikissa lajeissa on saanu odottaa. Lampaille pääsi muutaman kerran kesällä ja kolmannella kerralla tiesi mitä niille pitää tehdä ja Kaislalla otettiin sille välillä pellolla jumppaa lampaiden kanssa sekä toki pentupäivillä päässy jumppaan.

Agia ei oo tehny kun sen verran että on juoksennellu muutaman kerran putkee ja kerran oli mukana mun rataantutustumisessa reeneissä ja ite pomppi muutaman minihypyn, joten ei oo rissattu akaslla tätä pentua. Nyt kun tuli puol vuotta täyteen niin kerran on tehny hyppytekniikkaa ja tälleen hissukseen edetään tässä vielä, ei oo kiire minnekkään ehditään kyllä kisaan.

Tottista on toki tehty aamusin, sillä tykkään jumpata koiria kun jäävät työpäiväks kotiin. Ja kaukoissa ollaan päästy jo niin pitkälle että melkein kaikki vaihdot onnistuu jo heti ekalla käskyllä, maahanmeno välillä vähän takkuaa, ja sekä kotona että hallilla ollaan onnistuttu tekeen koko setti läpi noin metrin etäisyydeltä. Eilen alotettiin myös jäävien reenaaminen ja seisominen oli jotenkin tosi helppoo kun muutaman kerran heitti lelua yli niin eilen jo kokeilin hämyn kautta ja hitsi sehän pysähty hienosti seisoon! Tehtiin myös istumista ja maahanmenoo ja toki toi viimenen tuntuu hankalimmalta, mutta ei oo kiire, sillä oon päättäny että Wauden pitää osata ensin evl:n liikkeet ennenkö kokeeseen mennään.

Eilen oli niin hieno tehdä hallissa sen kanssa hommia kun suu oli supussa kokoajan kun tehtiin asioita vaikka kotona vähän ääntä pääsee, mutta hieno huomata että oikeesti keskittyy kun ollaan muualla hommissa. Kyllä siitä vielä hyvä tulee ja sen kanssa on kiva tehdä hommia kun se tahtoo tehdä mun kanssa juttuja ihan kuten Tripkin haluaa. Nyt kun on enemmän ikää niin aletaan tekeen säännöllisemmin hommia ja nostetaan reenejä pikkuhiljaa etenemän mukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti