sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Epäonnee aksassa

Tiistaina oltiin Tamskin iltakisoissa heidän uudella hallilla, tuomarina oli Wyffe. Kisat pidettiin uuden maton puolella ja pakko sanoo että Tamsk on säästäny vähän väärässä paikassa kun itse ovat maton levittäneet, sillä se on kurtussa paikka paikoin, ei ehkä olis kannattanu tässä asiassa säästää kun ei mattokaan ilmainen ole ollut.

Meillä oli ekana agirata ja meille tuli hylly heti esteellä nro 4 sillä Trip ei tullu mun pakkovalssiin vaan suhautti hypyn väärinpäin. Tän jälkeen aattelin että jatketaan, että koira saa kokemusta matosta. Seuraavalle ponnistus lähti jotenkin oudosti ja rima kolahti suoraan koiran vasempaan polveen. Sitten päätin että ei kun maaliin ja pois ja että koira hyppää maalihypyn, mutta se ottikin edellisen jonne joutu kulmaan ja taas kolahti rima samaan polveen ja koira kevensi jalan ilmaan radan ulkopuolella. Kun lähdin jäähdytteleen käveli sillä ihan normaalisti, joten aattelin että katotaan reilusti ennen hyppäriä että miten liikkuu. Otettiin se sisälle ja Sallan ja Nappiksen kanssa sitä juoksutettiin ja katottiin miten liikkuu, mun kanssa juokseminen oli liian seuraamista joten koira Nappiksen kanssa juoksemaan. Todettiin että ei oo puhdas ja lopetan kisaamisen siltä päivältä siihen, onneks sain lahjakortin siitä hyppäristä.

Koira oli vähän vaisu illalla ja seuraavana aamuna vaikka aamullakin liikku ihan normaalisti. Torstaina teki nopeita spurtteja Wauden kanssa ala- ja ylämäkiin joten aattelin että ei sielä nyt voi mitään isoo olla ja kun liike on puhdas niin mennään sunnuntain kisoihin.

Ekana oli Räsäsen Minnan agirata ja alku lähti hienosti liikkeelle, kunnes jostain syystä putki-puomierottelussa nappas puomin putken sijaan, Harri sano että olin oikein liikkeellä että olis pitäny tulla puomille, mutta jostain syystä nappas putken. Jatkoin kuitenkin rataa ja kun joduin heittään sen takaakiertoon niin että vasen jalka oli ponnistamassa sisällä niin rima tuli alas. Sitten tiputti okserin joka oli päin seinää. Mentiin rata kuitenkin läpi ja Harri ei nähny siinä mitään sen kummempaa syytä kun että okserilla oli jättäny jalat aikas alas.

Seuraavana oli Wyffen hyppäri ja heti kakkonen alas ja vauhdikkaasti sillä rima lensi mun eteen, jatkettiin matkaa ja keppien jälkeinen hyppy hyvin mutta seuraavalle kun tein vastakäännön niin rima putos. hyppy-muuri linjalla oli tarjolla kepit ja en kulmannu ilmeisesti riittävästi ja Trip valkkas kepit joten hylkyyn meni tääkin ja lopetin  radan kesken kun tuli ohi pituudesta. Kun pääsen radan loppuun seurakaverit huutaa että koira ei oo pudas ja totesin että jotain on varmaan vialla. Sain sitten jäähdyttelyn jälkeen jollon koira oli taas normaali kuulla että oli jo heti alussa jättäny ponnun vajaaks sillä vasemmalla jalalla eli pää vei vaikka jalat ei ihan ollu mukana.
Jätin toki viimesen radan jälleen väliin, sillä koira on pääasia ei kisaaminen. Ottaa niin päähän että on täysin puhdas normaalissa ravissa ja noita spurtteja kykenee ottaan mutta sitten hypylle ponnistamisessa tulee ongelma eteen. Eilen sitä ite hieroin ja reagoi vahvasti reiteen ja selän alaosaan. Annen vinkistä testailin sitä istu-seiso maahan-istu että miten käyttää jalkaa ja ihan normaalisti sitä käyttää ja mitä lähtee liikkeelle ottaa painoo molemmille jaloille ja seistessä ottaa painon molemmille joten toivotaan että kyse on vaan kolauksen tuomasta jumista. Hieroja tulee onneks tänään paikalle niin päästään kattoon miltä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti