keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hyppytekniikkaa

Koulutuksen jälkeen mentiin porukalla lenkille ja kun koira oli lämmin aattelin että otan vähän hyppytekniikkaa. Trip ei oo koskaan tehny vauhditonta innarisarjaa jossa okseri viimesenä, mutta tätä Vappu teetätti niin päätin kokeilla. 

Etuhypyn ja okserin väli mun jaloilla on kuus jalkaa ja 2/3 osaa. Etuhyppyhän on ihan matala sillä se on vaan ponnistuspuomina. Okseri oli ensin niin että takarima 35cm ja eturima aina 10cm alempana. Hieno hyppy ja sitten takarima 55cm ja todella hyvin käytti selkäänsä eli pyöristi selkänsä hienosti. Sitten takarima 65cm ja hyppy oli mielettömän hieno, todella pyöreällä selällä ja rauhallinen koottu hyppy. Sitten vielä yks hyppy okserin ollessa 35cm ja reeni oli siinä. 
Hienosti on tekniikka hallussa! 

Trip on niin hauska kun sitä vähän ahdisti ensin istua varpaat eturimalle mutta tästäkin hassutuksesta päästiin. On ton kans vaan hieno reenata!

Nyt ollaan kahteen tokokokeeseen varalla, toiseen ekalla varasijalla että saa nähdä aukeeko paikka. Jos päästäis ja saatais ykkönen niin olis mahkut päästä SM:iin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti