sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonlopun sekoiluja

Lauantaina oli rallytokokoe Jyväskylässä, tähän kokeeseen arvottiin?? paikat ja saatiin paikka jonosta tai uusinta arvonnassa kuten ilmoittivat. 


Tuomarina oli Minna Hillebrant ja radassa oli haastetta kuten toki pitääkin voittajassa olla. Ihan outona asiana tuli että hypyn kyltti voi olla hypyn edessä ja koira viedään hypyn ja kyltin välistä ja vielä oikeelta puolen. 

Radan alussa uusin jalan alta puolenvaihdon ja oikeelta eteen ja takaa oikeelle takas. Sitten vielä ajattelemattomuuttani uusin ton hypyn eli saatiin hylätty kun uusin liian monta kertaa, kaks uusintaa sallittu, empä moista muistanu...
Pisteitä olis tullu 82 jos olisin vaan jatkanu hypyltä vaikka koira ei sitä olis hypänny, no sinne meni hyväksytty suoritus. 
Saatiin kuitenkin tuomarinpalkinto, sillä meidän oikeen puolen seuraaminen on kuulemma todella hienoa kun koira ei tarvi siihen apuja ja muutenkin hyvää yhteistyötä. Arvostelussa tuomarin kommentti "hyvä oikeen puolen seuraaminen ilman käsimerkkejä :) Todella kaunista yhteistyötä"

Tänään oli vuorossa Tamskin agikisat tallilla ja tuomarina Jari Helin ja vuorossa oli kolme agirataa. 
Radat oli tosi kivat ja niissä oli sopivasti haastetta. 

Ekaa rataa tehtiin reilusti yli puolen välin nollana mutta sitten en ottanu a:n jälkeen tarpeeks kiinni ja lipes puomille, persus sentään. 

Tokalla radalla onnistuin oleen ryssimättä ja saatiin nolla vaikka vähän isoja kaarteita tuli sinne ja tänne niin sijotus vaan 11/60. 

Kolmannella radalla hienoo nollaa kolmanneks viimeselle esteelle mistä Trip ajautu hieman ohi ja siitä kielto ja kun pettyneenä huusin koiraa takas se otti itteensä eikä enää halunnu hypätä mitään. Ja ei ees leikkiny radan jälkeen vaan rauhoitteli mua, anteeks pyysin koiralta moneen kertaan sillä tommosta fiilistä en sille halua mutta toki petyin raskaasti kun tupla valu tähän ohimenoon. No uusia kisoja sitten ens kuussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti