lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kierros voittajassa

Tänään oli oman seuran rallytokokisat ja me kisattiin ekaa kertaa voittajassa. Tuomarina oli Pia Heikkinen. 


Me startattiin vasta toiseks viimesenä joten oli aikaa kattoo pari suoritusta ennen koiran hakemista sillä kaikkiaan meitä oli 8 voittajassa. 

Radassa oli pariin kertaan puolen vaihto oikeelle ja toisella kertaa pitkä pätkä oikeella seuraamista ja oikeella tapahtuvan edestakaisessa pujottelussa saatiin yksi kontrollivirhe eli -1 piste. Muita virheitä meille ei tullu joten tulos oli 99/100 pistettä, aika oli 1,46,84 joten varsin reippaasti mentiin kun alle kahden minuutin selvittiin. Käytösruudussa oli liikkeenä sivulla istuminen ja kestohan on sen 2 minuuttia. 
Näillä pisteillä saatiin luokkavoitto ja toiseks tullu lakenois tuli toiseks joka sai myös tuomarin palkinnon. Tuomari sano että meidän kahden tekeminen oli hyvin samalla tasolla eli koirat toimi pienillä merkeillä ja kuitenkin luottivat ohjaajiin kokoajan ja tiesivät että homma on hallussa, mutta päätyi antamaan palkinnon kakkoselle. Kehui kovasti meidän suoritusta ja arvostelussa lukee "sujuvaa yhteistyötä". 


Meidän suorituksen jälkeen kaksi naista katteli Trippiä ja puhuivat siinä että kohta tääkin laji on vaan että bortsu, bortsu, bortsu... Kyllä ihmiset osaa olla ihmeellisiä sillä tänään kokeessa oli 60 koiraa joista 3 oli bortsuja ja niistäkin yhden omistaja keskeytti joten ei musta rallytoko nyt ole mitenkään bortsujen vallottama, mutta kaikkee löytyy. 

Meidän radan jälkeen piti palkata Trip lelulla mutta kun se näki parsonin pennun niin se oli parempi palkka kuin lelu. Joten nää kaks paini pitkään ja hartaasti :) Kyllä Trip sen oman pikkuveljen tarvii. 

Tänään tuli meidän kimppatilaus Ilulta ja kyllä nyt riittää Tripillä ruokaa sillä tilasin 12kg neuta ja samanverran jauhelihaa, nyt ei muuta sitten pakastimeen mahdu :) No ei tarvi hetkeen ostaa lisukkeita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti