lauantai 10. tammikuuta 2015

Rallytokon avoimen korkkaus

Tänään mentiin Rallytassujen järjestämään rallytokokokeeseen. Avoimen luokan eka koe edessä, tuomarina Minna Hillebrand. 

Lähdettiin vasta kolmanneks viimesenä joten oli aikaa valmistua vaikka yllättävän nopeesti rata meni. 
Toisena tehtävänä oli hyppy ja se oli tokohyppy millä me ei olla koskaan tehty, ollaan reenattu vaan agihypyllä. Kaikesta huolimatta hyppy meni hyvin, seuruuseen tulossa hieman vino siitä -1p. Koira oli hyvin kuulolla ja päätin tehdä kaikki stoppien pysähdykset oikeen kunnolla ettei jää epäselväks pysähdyttiinkö vai ei, sillä tässä luokassa näitä seurataan jo tarkemmin kertoi tuomari. Myös jaloilla ei saa antaa mitään apuja kun alokkaassa saa antaa apuaskelia, torso saa pyöriä mutta jalat pitää olla paikallaan. 
Ns saksalainen käännös eli koira kiertää takaa oikeelle ja ite käännytään vasemmalle annoin käsiavun kun tää tökki ennen suoritusta niin Trip otti sen irrottavana käskynä ja kiersi kyltin mitä ei saa tehdä ja kun en uusinu niin -10p tästä napsahti. 
Muuten todella hienoo tekemistä ja tuloksena 89 pistettä joten eka kiinnitys koulariin saatiin. Seuraava koe onkin jo kahden viikon päästä ja se on oman seuran koe.  
Tuomarin kommenttina: Aktiivinen koira, joka selkeästi haluaisi kulkea nopeammin :) Meidän aika oli luokan toisiks nopein 1,48,72 ja silti koira tahtois mennä vielä lujempaa :) Tässä lajissa en lähde siihen mukaan sillä ihan ekassa kokeessa tehtiin nopee rata ja sen seurauksena mä tein huolimattomuusvirheitä joten ei niitä. 

Hyvin mun jalka on kestäny, tällä viikolla käyty jo kahdet ohjatut agireenit. Aksassa täytyy vielä laittaa jalkaan pehmustetta ettei kenkä paina ja vaikuta sitä kautta mun menoon vaikka kyllähän se vielä takaraivossa muistuttaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti