sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Agi ja toko reeniä

Mentiin tänään kävellen hallille, meillähän on sinne noin kahden kilometrin matka joten hyvä lämmittely ja jähdyttely tulee hoidettua samalla. Ja onneks en lähteny autolla sillä hallin pihaa ei olla aurattu koko viikonloppuna joten sielä riitti lunta. 

Ensin otettiin aksaa, lähdin varovasti liikkeelle keinusta ja mitään varomista ei enää oo vaan koira tulee keinun reippaasti loppuun asti. Sitten mukaan kepit ja lopulta juoksin pientä rataa ja jalka tuntu varsin hyvältä. Tuli reenattua sivuirtoomista ja suoran putken jälkeen menoo hypylle ihan omatoimisesti. Koira oli onneissaan kun pääsi tauon jälkeen reenaan agia. En koskenu hyppyjen korkeuteen ja se oli ihan hyvä että sielä oli medi ja maksikorkeutta sekasin. 

Sitten tehtiin tottista ja hinkatiin taas seuraamista ja seuraamiskäkskyn jälkeen tulevia tapahtumia. Naksulla ja namilla saa oikeeta tekemistä hyvin vahvistettua. Välillä jopa imutin namilla pään oikeeta paikkaa. Tehtiin myös z:n seuraamiseen lähtemistä eli että tulee nätisti oikeelle paikalle. 
Otettiin hiukan myös rally juttuja sillä koe on ens viikonloppuna. 

Mulla unohtu lelu kotiin mutta onneks koira palkkautuu millä vaan. Repun pohjalla oli heijastinliivi ja siihen oli hyvä ottaa koiraa kiinni ja tää lelu oli Tripin mieleen. 
Luoksetulossa oli kauheeta nihkeyttä mutta kun liivi tuli palkaks niin johan tuli hommaan vauhtia ja koiran luoksetuloon uus ilme :)
Oli tosi hyvät reenit ja molemmat oltiin tän jälkeen hyvällä fiiliksellä, lisää tämmösiä reenejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti