tiistai 18. marraskuuta 2014

Tokoilua

Iltasella mentiin hallille tokon vapaaharkkaan. Ketään muuta sielä ei ollukkaan sillä Tarja tuli vasta puolen tunnin päästä siitä kun vuoro alko. 

Tänään teemana oli rakentaa rauhaa ja malttia seuraamiseen ja tätä lähdin tekemään naksulla ja namilla. Laitoin z merkit paikalleen ja seuruutin tota kuvioo sillä ajoittain koittaa ennakoida ja millon kyttää merkkejä. Nyt kun seuraaminen oli hyvällä kontaktilla ja paikalla naksautin ja samalla pysähdys ja nami. Mentiin hallissa olleiden putkien vierestä ja keppien ja ne ei aiheuta ongelmia. Saatiin hyvää seuruuta tehtyä ja hyvällä matalammalla viereellä. Laitoin jo aluks myös ohjatun kapulat paikoilleen ja tehtiin ensin merkkiä ja hyvästä merkistä naksu ja nami. Välillä palkkasin merkille ja välillä pyysin luokse palkalle. Vasemmalta kapulan nosto oli tosi hyvä vaikka kapula oli u-putken keskellä. Oikee puoli toikin ongelmia kun sielä oli enemmän kaikkee häiriöö ja Trip koitti ottaa keskimmäistä. Muutaman kerran piti asiasta huomauttaa mutta sitten onnistu. 

Tunnaria ensin niin että kapulat levällään ja kapuloita kymmenkunta. Välillä oli hassua että nosti väärää kapulaa ja se oli aina se sama kapula. En sitten tiedä mistä johtuu että sitä nosteli mutta aina kun nosti sen niin sylki pois. Lopulta saatiin onnistuneitakin toistoja. Kapulat oli lopussa pitkässä rivissä. 

Otettiin kaukoja ja hassusti ekana istumaan nousu oli muka hankalaa, vaikka siinä ei mitään vaikeeta pitäis olla. Tässäkin naksuttelin oikeista toistoista ja sai namia. Aluks liikku taaksepäin mikä on hassua sillä yleensä näissä liikutaan eteenpäin mutta en valita jos liikkuu vähän taaksepäin. 

Ihan lopuks vielä z kokonaisuudessaan niin että aina jäävästä naksu ja kun tulin koiran viereen nami koiralle ja pieni hetki rauhoittumista ja meno jatku. Sunnuntaina istuminen tökki mutta tänään oli tosi nopeita hienoja istumisia. Nyt vaan plärään koekalenteria että päästäis kokeisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti