keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tapahtumia

Sunnuntaina mentiin seurakavereiden kanssa reenaan rallya. Tehtiin ensin avoimen rata ja Trip kävi alussa vähän kierroksilla mutta keskitty kokoajan paremmin. Houkutus ei Trippiä kiinnosta vaan seuraa hienosti koko tehtävän. Hiukan oli kuulemma ollu ennakointia kylteillä eli oli meinannu istua vähän sielä ja täälä kun odotti tehtävää. 

Toisena ratana tehtiin voittajan rata ja siinä tuleekin jo reilusti haasteita kuten vauhdista peruutus ilman että alussa tai lopussa peppu käy maassa. Ja sitten on puolenvaihto käännöksiä mikä onnistu ennen rataa mutta ei meinannu onnistua radalla :)

Näitä on nyt reenattu aamuisin ja molemmat onnistuu jo! Testailin käännöksiä eilen iltalenkillä ja tänään aamulla keksin että kun liitän siihen pienen käsiavun niin käännökset on hallussa!

Kaveri halus viedä nuoren leonberginsä meidän ohi silleen että kukaan ei kiinnitä siihen huomioo. Mä olin erillään muista ja ensin tuntu että koira tökkäs mua puoleen väliin selkää mutta sitten äkisti alko kova polte ja tajusin että koira puri mua selkään! Kotona kun katoin selkääni niin siinä oli kaikki etuhampaat kulmureihin asti eli otti kiinni varsin napakasti, mutta onneks ei sattunu tän pahempaa. 

Eilen mentiin hallille reenaan tokoo ja sielä oli kaks kaveria meidän kanssa. 
Kun otin koiran halliin niin se oli kovilla kierroksilla, mutta kun ensin tein seuraamista niin se oli tosi mageeta, ei edistämistä tai painamista vaan just oikee paikka ja tarkkaa työtä! Otettiin ruudun paikkaa ja löytyhän taas se oikee paikka sielä takana keskellä, mutta nyt meinaa jäädä takapuoli ilmaan maahanmenossa, aina jotain fiksattavaa :)

Otettiin tunnari kans takapuolireeninä ja kyllähän meinas peppu pomppia kun liikkuri sano käsky. Itse tunnari oli hieno ja varma sillä oma osu ympyrästä toisena ja Trip otti heti oman empimättä, tän se kyllä osaa. 

Otettiin vielä seuruuta ja oli ihan hyvää, ei painanu tai edistänyt. Lopuks vielä luoksetulo ja stoppi oli täydellinen ja maahanmeno oli hyvä mutta musta olis saanu mennä vielä nopeemmin maahan. 

Tänään Kirsi tuli hieroon Tripin ja tarpeeseen tuli sillä se konkkas eilisen reenin jälkeen. Oikeelta puolen selästä löyty jumia ja samoin hiukan aristi etujalkoja ranteiden yläpuolelta noin puolen välin alapuolelta. Todettiin että nää molemmat jumit on seurauksia meidän a-reeneistä eli oon tehny liian monta toistoo per kerta. Nyt sitten kerralla vähemmän toistoja ettei tuu jumeja ja rasituksia. Perinteisesti reisissä oli jumia, mutta se ei yllätä sillä kun kattoo vauhdin määrää mitä koirasta lähtee. 
Onneks Kirsi sai koiran täysin auki, onni on hieroja joka on hieronu koiraa pienestä asti niin tietää sen jumit ja miltä sen kuuluu tuntua käteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti