sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tauon jälkeen kisaamassa

Ei mikään paras lähtökohta lähtee kisaan kun on viikon kärsiny jostain viruksesta, sen seurauksena ääni on ollu kateissa. 
Aamulla kuudelta Noora tuli Demin ja Fanin kanssa hakeen meitä Seinäjoelle agikisoihin. 

Tuomarina kaikissa luokissa oli Elina Hannikainen, en muista oonko ennen ollu hänen radoilla, on Lappeenrannasta. 

Alotettiin agiradalla ja se näytti varsin selkeetä mitään ihan kauheeta paikkaa ei ollu, mutta aika paljon takaakiertoja. 
Nelosesteeltä kun Trip tuli alas se osu mua jalkaan enkä ollu varma tuliko tästä vitonen. Rata jatku ihan hyvällä fiiliksellä mutta ohjasin vähän löysästi. A:lle tein turhan vedätyksen ja tuli alas tosi ylhäältä mutta oli ottanu kuitenkin kontaktin ja tultiin nollalla maaliin. Sijoitus 11/40.

Seuraava myös agirata ja se oli kans samantyylinen kuin edellinen, vienti puomille takaakierron kautta oli sellanen missä piti oikeesti suoristaa koira ja vielä kun puomin alla oli putki niin oli oltava tarkka että koira ei tipu. Tällä radalla Trip teki hienon a:n ja tuli ihan alas asti kun tein sen samalla tavalla kun reeneissä. 
Selvittiin esteelle 12 puhtaalla radalla mutta sitten otin askeleen liian vähän sivulle ja Trip meni muutaman sentin ohi seuraavasta hypystä ja ampu siitä suoraan väärään putkeen :)

Viimesenä oli hyppäri missä pohdittiin aluks vientiä esteeltä 3 esteelle 5 mutta kuitenkin kävellessä pahimmaks osottautu keppien jälkeinen hyppy-pituus ja siitä eteneminen. Trip kaatu neljännen esteen jälkeen ja tästä syystä hyppy nro viis tuli alas ja vielä putos pujottelun jälkeinen hyppy. Muuten hiton hieno rata ja etenemä oli huima 5,11 m/s ja tossa vauhdissa mukana pysyminen ei ollu ongelma joten mun fysiikkareenistä on ollu hyötyä!

Nyt meillä on kasassa SM-nollia 4/7 ja tupla vielä kans puuttuu sekä voitto karsintoihin. Onneks on vielä aikaa jäljellä. 


Kisajärjestäjille kyllä pyyhkeitä siitä että ilmoon laitettiin kaks ihmistä jotka ei oo ikinä siinä ollu ja niitä alettiin opettaan hommiin siinä vaiheessa kun me kisaajat oltiin jonossa!! Ja jos kysy jotain seuranjäseniltä sai vastauksen tosi kärttysesti, ei hyvää mainosta seuralle!

Aamulla käytiin lenkillä mikä meni tietä pitkin poiketen mettään kautta ja sielä tiellä haisi kauhee paska ja haju vaan jatku kun mentiin mettään. Mitään syytä hajulle ei näkyny ja Tripin tassuihin toi hirvee haju tarttu. Oli ilkee kun oltiin Nooran autolla liikkeellä ja se sai kaupanpäälliseks tommosen kauheen hajun. Kotiin tultua pesin koiran jalat ja reidet shampoolla. 

Illalla lähdettiin vielä äkkilähdöllä reenaan hallille tokoo muiden kanssa. Ensin otettiin paikkamakuu ja Trip ei noussu muiden käskyllä!

Sitten omalla vuorolla ensin seuraamista remmissä mikä oli mielettömä mageeta, ei painamista, kyttäämistä eikä mitään muutakaan virhettä. Sitten z normisti ja jostain syystä istuminen ahdisti mutta saatiin sekin lopulta onnistuun. Merkki kertaalleen ja hyvä stoppi. Hyppynouto pariin kertaan, ekalla vähän peppu nousi liikkurin käskyllä mutta hyvin korjas. Tyytyväinen reeniin eikä tehty kun yks reenit kun kuitenkin kisat alla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti