maanantai 10. marraskuuta 2014

Vauhdikas päivä

Lauantai oli vauhtia täynnä. Ensin aamupäivästä lähdettiin Somerolle sillä oltiin menossa Virpin koulutukseen. 

Virpi ei oo meitä vähään aikaan nähny joten ensin se halus että tehdään perusjuttuja että näkee missä mennään. 
Sitten tehtiin lampaiden irrottelua seinästä ja se oli aikas hankalaa sillä lampaat tykkäs painaa seinää vasten ettei koira pääse niitä pyörittään. Mutta hyvin saatiin rakoja lampaiden ja seinän väliin ja koira meni reilusti väliin ja meni maahan lampaiden ja seinän väliin. 
Lopuks vielä työstettiin niin että mä seisoin seinällä ja koira teki hallissa töitä. Autoin sitä ainoostaan sillon kun piti tulla ahtaaseen väliin seinän ja lampaiden väliin. Oon reeneissä kattellu kun porukka tekee tätä reeniä että koira tekee ite ja ohjaaja on sivussa ja toivonu että mekin tähän joskus pystyttäisiin ja nyt ollaan tähän tarpeeks hyviä, tuntuu hienolta!

Toisella kierroksella otettiin avohäkkiä ekaa kertaa ikinä! Ensin otettiin niin että lähetin koiran häkin takaa ja seisoin mahdollisimman lähellä koiraa kuten tolpalla ja suuntasin oman rintaman kohti lampaita. Lähetys vasemmalta ja hieno maahanmeno lampaiden takana ja nosto oli niin suora että lampaat meni kerrasta häkkiin! Sitten siirryttiin toiselle puolen häkkiä ja koira vasemmalta häkin taakse että nostaa lampaat pois häkistä. Sitten se kuljetti ne mun ympäri kuten tolpan ympäri mennään. Sitten mun piti saada lampaat häkkiin niin että seison ite paikallani. Oli muuten varsin hankalaa ja vielä kun lampaat alko väsyyn neljän tunnin reenistä ja alko seisoon koiraa vastaan. Mutta koiraa autettiin tarpeen mukaan ja lopulta häkitettiin kaikki. 
Hienot reenit ja ihana päästä taas eteenpäin ja tekeen uusia juttuja. Virpi sano että ens kesänä me mennään kisoihin, hui mutta sitä kohti työstetään. 

Kun päästiin kotiin niin koira lenkille, sille ruokaa ja sitten Tensku tuli hakeen mua seuran syyskokoukseen/pikkujouluihin. Oltiin sen verran myöhässä että kokous oli melkein ohi kun päästiin paikalle. 
Ruoka oli hyvää ei onneks jouluruokaa vaan enemmän tulista ja sisälsi riisiä ja lihaa. Kun Tensku oli kuski tuli juotua aika monta siideriä/lonkeroo :) 
Toki savusaunailtiin ja paljuiltiin ja oli taas kaivaa mukavassa porukassa. Mulla alko saunassa lähteen ääni ja sunnuntaina ei pahemmin ääntä lähteny. Tänään lääkäriin ja ainakin kahden päivän puhekielto, joten nyt koitan olla hiljaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti