lauantai 13. syyskuuta 2014

Aivan uuden äärellä

Tänään lähdettiin aamulla seittemän jälkeen kohti Seinäjokee sillä meillä oli edessä ihka ensimmäiset rallytokokisat! Matka oli varsin mielenkiintonen sillä välillä sumua oli niin rankasti että eteen näki about 10 metriä. Hengissä selvittiin onneks perille. 

Meillä oli kaks rataa, en olis muuten noin pitkälle lähtenytkään. Tuomari oli Tiina "jotakin" sillä sukunimi oli hankala ja näemmä nimen selvennystä ei arvosteluissa ole. 

Ekalla radalla tein kaks karkeeta virettä eli yhden istumisen unohdin tehdä ja peruutuksessa olin sekoillu askelissa. Tuloksena 78/100 pistettä mutta sentään ykköstulos. Arvostelulomakkeessa kommenttina "Koiralla erinomaista osaamista. Radalla hieman yli-innokas. Rauhallisesti ja varmasti ohjattu. "


Toisella radalla aattelin että otan tarkemmin ja rauhallisemmin kuin ekan ja se kannatti sillä tuloksena 100/100 pistettä ja sijoitus 2/25!!
Kommenttina "innokas ratasuoritus :)" Sijoitus ratkaistiin ajan perusteella sillä voittajallakin oli samat pisteet. 


Tää oli erinomaisen hauska kokemus ja tarvii koittaa mahtua jonnekkin kokeeseen, sillä yks ykkönen vielä niin saadaan koulari RTK1 ja siirto avoimeen. 

Tässä on jäänyt juttuja kirjoittamatta ja oltiin agin iltakisoissa 3.9 ja Noora ystävällisesti kuvas meidän radat. Oltiin Tamskin kisoissa ja tuomarina Johanna Nyberg. 


Keinulla jotain ihme jähmimistä ja sitten huutelen riman päällä, tyhmä mä. 

Toinen rata


Tää oli parempaa menoo, harmilliset virheet. 

Oltiin torstaina Kaislan luona paimentamassa ja oltiin aitauksessa sillä meidän kanssa samaan aikaan oli gorgi paimentamassa. Ja halusin olla aitauksessa kun viimeks Trip oli vähän pihalla. Nyt oli asenne heti oikee ja koira sai käännettyä tuijottavia lampaita. Välillä autoin koiraa ettei tuu puskemisia sillä koiran pitää voida luottaa muhun. Hienot kolme kierrosta, koira teki oikeesti töitä ja tasapainotteli kuljetuksissa tosi nätisti. Lopuks vielä vietiin kaikki lampaat samaan tarhaan, hieno Trip!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti